Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metin2 Oynayanlar,Oynamış Olanlar
Merhaba arkadaşlar kaliteli bir yerden Metin2 PVP emek server açmayı düşünüyorum oynamış olanlar,oynayanlar varsa fikirlerini belirtirse sevinirim.Emek server eski tr tipi ve eski metin2yi aratmayacak özellikleri olucak.Daha önceden baya bir tecrübem var server konusunda.Sadece bana destek çıkıcak kişiler ve düşüncelerini duyucak kişiler lazım eğer tutarsa aşağıdaki kadrodan oluşan bir gm ekibi kuracağım.

-1 Adet Oyun İçi Görevli (GM-USER ilişkilerini ve oyunu iyi bilen birisi) (GM)

- 2 Reklamcı (İşini çok iyi yapan) (SGM)

-Sponsor (Eğer varsa)

Hepinizin yorumu benim için önemli arkadaşlar.
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2-3 serverde gm lik yaptım 1 tane de kendi serverım vardı . Oyun içi görevli olabilirim.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben günde 5-6 saat oynayabilirim oyuncu olursa.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlarınızı bekliyorum sadece görevli olarak maksimum 3-4 arkadaş alıcağız zaten de.Reklamdanda şüphe olmasın paralı reklamlar olsun,düzenli düzenli her siteye reklam vericeğiz.Açılıştan 1 hafta önce herkese duyuracağız sadece tutar mı öyle özellikli bir server emeklerimiz sonradan boşa gitmesin
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tecrübem Var Önceden Server Kurdum RodusMT2 Diye :)

Örnek Resimlerim
maxresdefault.jpg
vEJjvD.jpg

O kadar Emek Verdim Reklamcı Olmadıgı İçin Fazla Reklam Yapamadım 10 Userle Devam Edemezdim Kapadım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Paralı reklam vs hepsini yapacağız eğer tutulursa
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
AnKa bılmem tanır mısın 10-15 sw de tecrubem var oyun içl etkinlik düzenleme vs. Halledebılırım. Userler ıle aram ıyı olur genelde, buyuk loncalar getırebılırım sw'ye. Fakat bıraz uğraşmak gerekır. Bır kaç senedır oynamıyorum sanırım :) ama oyun bılgım de çok yuksek. Inşallah açarsın sw'yi gm olarak da oyuncu olarak da her ne olursa olsun gelmek ısterım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-05-2015 Saat: 18:49)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Paralı reklam vs hepsini yapacağız eğer tutulursa

sıkıntı yok sen hele bi aç serveri D10'da oynuyanlarda gelir 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kaliteli bir yerden alıcam derken? :D Kaliteli bir yer yok aslında her bilişim boş iş ne kadar para yatırsan verdiğin paranın hakkını vermiyorlar 2-3 güne saldırı başlar kapanır. Sana önerim git kendi makineni al kendi filesini satın al, oto pack vs. gibi şeyler alırsan ancak kaliteli olur :)  Başarılar dilerim bir çoğu kez GM'lik yaptım. TL felan her görevde yer aldım server kurmayı denedim olmadı zor iş :D Tekrardan başarılar.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende server arıyordum zaten :D 
Sırf sana destek olmak için bende elimden hertürlü geleni yapabilirim, emek yapacaksan aşağıdaki dediklerimi kesinlikle uygulamalısın.
- Metinlerden beş & on arası beceri kitabı düşmeli oyuncular skillerini kendi perfect yada grand master yapsın.
- Haftada bir metin eventi düzenlemelisin.
- Hani bazı gm'ler hep ortalıkta olur ya sen gerekirse yan hesap açmalısın ama ona item vermemelisin sende oyuna karışmalısın, sadece haftada bir eventi yapacakken gm hesabına girmelisin. Bu yöntem ile ben iki sene önce profesyonel bir game masterlik yaptım bu yöntemlede +100 oyuncu kesin kazanmışımdır.

Serveri kurduktan sonra bana özelden linki verirsen sevinirim eğer emek olursa ben gelirim.
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Serveri Kurduktan Sonra Banada Haber Ver Reklamcı Olabilirim .com Sitem Felanda Var Ondan şÜPHEN Olmasın Ben Geliyorum Kurduktan Sonra Haber Ver Yeter.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oyun yönetimi,ilgi vs bakımdan kuşkunuz olmasın o bakımda deneyimliyim 2012 senesinde sabit 200 online'lı server kurmuştum zaten eğer bu server açılırsa onun devamı olucak bu sefer kapatmayı düşünmüyorum o yüzden yorumlarınızı alayım dedim AsiPatronun dediği gibi büyük loncaları oyuna getiricek kişilerde sponsor olarak oyunda GM'lik görevi yapıcaktır
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nezaman Açacaksın Tahmini Tarih ? 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer düzgün,disiplinli bir ekibe sahip olursam 1 Haziran'da duyurulup 5-10 Haziran gibi açılır.Files'i eski metin2ye göre bizzat ben editleyeceğim
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ekibe Kimleri Alacaksan Yazaydın ? @Falcon
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ekibi kurmaya daha başlamadım şu son kurtarma sınavlarıda bitsin hele
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: