Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu pc sizce nasil
Kod:
http://www.vatanbilgisayar.com/hp-l2n62ea-intel-core-i5-4460-32-ghz-8-gb-1-tb-4-gb-amd-r7-240-win81.html

Nasıl arkadaslar GTA 4 oynayacağım ve online oyunlar grafik tasarım vs icin kullanacağım  ozellikler yazısına tiklarsaniz özelliklerine bakabilrisiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
işlemci hızı iyi+ram iyi 8gb+amd olması oyun oynayabilirsin anlamına gelir+gta rahat oynarsın.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-05-2015 Saat: 10:30)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: işlemci hızı iyi+ram iyi 8gb+amd olması oyun oynayabilirsin anlamına gelir+gta rahat oynarsın.

eyvallah teşekkürler internete özel yazıyor yanında mağazasına gidip alsam aynı fiyatmı yoksa üstüne koyuyorlarmı ? @kamil55
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nvidia ekran kartı olsa oyunlar için çok çok daha iyi olurdu. 4 GB amd ekran kartında gta v kasıyor mesela, ama bizde ki 2 gb nvidia ekran kartı olan laptop'da kasmıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-05-2015 Saat: 12:36)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Nvidia ekran kartı olsa oyunlar için çok çok daha iyi olurdu. 4 GB amd ekran kartında gta v kasıyor mesela, ama bizde ki 2 gb nvidia ekran kartı olan laptop'da kasmıyor.

doğrudurda ben csgo bide gta 4 için almak isityorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ekrank Kartı Harika
Ram Orta (16 Yaparsan Tüm Oyunları Kaldırır) ;)
İşlemci Harika ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
caxing sadece amd olması değil özellikleride önemli benimki amd ancak i5 işlemciye göre daha güzel ve gta 4 çok rahat oynuyorum 4gb ram+amd
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kesinlikle kaçırma derim. Gta 5 bile oynayabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping