Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TTnet Adil Kullanım Kotası
Arkadaşlar internette araştırdım ttnet bilerek indiriyormuş benim internet hızım 16/mb'den 3/mb'ye indi ancak internette zynxel ve airtes modemlerininki var benim ki pikatel bir türlü mut değerini bulamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

Ve Tarifede:

Kullandığınız Tarifede adil kullanım kotası bitmesi ve adil kullanım kotası riski yoktur yazıyor.

sonradan öğrendim:

artık mut değeride işe yaramıyormuş.

@Edward
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kod:
Adil Kullanım Kotasını temelli kaldıran bu mükemmel buluş için, 192.168...'li modem ayarları sitesinde "MTU" veya pikatel ve experm (EWM-01) modemler için "boşta kalma süresi" Adlı bu ayarı bulabilmeniz gerekmekte. Ben exper modem kullandığımdan bu ayarın yerini bulamamıştım sonradan aradım taradım buldum. Bulamayanlar için söyleyeyim dedim, çünkü ben çok çektim. 192.168.1.1 Adresine girin. Username & password gelecek. Hiç ayarlarla oynamadıysanız burdaki kullanıcı adı "admin", password ise "ttnet"tir (TTnet için ve tırnaklar yok.) Girdikten sonra şu yolu izliyoruz: "Gelişmiş ayarlar>Wan (İnternet)>Ayarla>İleri>İleri>İstek Üzerine bağlantı (Boşta kalma süresi). tik koyun, oraya gireceğiniz değer "MTU"ya girdiğiniz değerdir.. Herkese kolay gelsin.

evet, bulunduğum ilçenin ttnet eski çalışanı da öyle demişti. Bilerek yapıyorlarmış. Premium kullananlara internet yetiştirmek için(miş)..

Ben sorunu tam anlamadım @kamil55
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hocam benim limitsiz kota dolmuş ama tarifede o yok limitsiz yani-16mb den 3 mb ye düşürdüler sizin dediğinizi yaptım biraz yükseldi hocam.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping