Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can Sıkıntısından Bir Yazı
Birgün nette takilirken karsima destek sitesi cikti merak ettim uye olmadan once siteyi bastan asagi inceledim baktimki ortam guzel uye  olayim dedim  uye oldum  burdaki ortami gordum tabi burdaki ortam diger forumlara gore daha degisik bir ortam  daha sonra yetkilileri gordum her nekadar tanimasam muhabbetim olmasa bile kimseye ayrimcilik yapmiyorlar neyse geregi hemen yapiyorlar yetkililer siteyi kuran kisiye ayrica tesekkur ederim ve sitede emegei gecen tum  yetkililere ictenlikle tesekkurlerimi sunarim eee bu destek sitesinin uyelerini unutmamak lazim onlarda elinden gelenleri yapiorlar herseyi burda ogreniyorlar yani bu destek sitesi bir hoca gibi diyebilirim bizlerde ogrenciyiz destek bize ogretiyor bizlerde ogreniyoruz her nekadar gec olsada  oyuzden destek sitesinde olmaktan gurur duyuyorum  Yasasin Destek diyorum iyiki kurdunuz
icimden geleni yazdim belki sacma gelebilir sizlere ama oylesine yazayim dedim
son sozum tum yetkili arkadaaslarimiza vede grafiker arkadaslarimiza tesekkur ederim iyiki sizlerde varsiniz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet gerçekten hoca gibi. Ben MyBB'yi bu siteden öğrendim. Photoshop kullanmayı da. Bu site sayesinde en azından. 2 yıl öncesine çırak sayılırdım şimdi ustayım diyebilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnsAllah bizde Burda Ogrenecegiz Kardesim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yetkililer ayrımcılık yapmıyor kısmını silersen herşey doğru :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen öyle , mybb'yi buradan öğrendim . Coderliği bırakıp grafiker olmayı çabalıyorum şuan. Coderliğin sıkıcı olduğunu anladım.Grafikerlik daha özgür sanırım :)
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

YILLARIN FORUMU / Forumcu.10TL.NeT -