Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abi item ver ( Remix )

2 haftadır dınlıyorum aynı şarkı bırakamıyorum :D bıttıgı an tekrar baslatıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bizde Kngiht Online gençleriyiz kimler istemedi item bizlerde istedik tabi item kasmaları için yanlarında hiçmi dolaşmadık be anılarım depreşti :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben bıraktım 2 yıl önce .. oyunun artık tadı yok çoluk çocuk doldu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Albert enişten paylaşmıştı oda güzel ama onunki 1 saatlik buda bağımlılık yapıyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 20:10)Rocky Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Albert enişten paylaşmıştı oda güzel ama onunki 1 saatlik buda bağımlılık yapıyor

@Rocky bunun 10 Saatliğini istemişler. Üşenmeden hazırladıma da %60'ta net gidince(otomatik olarak upload durunac) sildim hepsini..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 20:36)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-05-2015 Saat: 20:10)Rocky Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Albert enişten paylaşmıştı oda güzel ama onunki 1 saatlik buda bağımlılık yapıyor

@Rocky bunun 10 Saatliğini istemişler. Üşenmeden hazırladıma da %60'ta net gidince(otomatik olarak upload durunac) sildim hepsini..
Hocam Aynı Videoyu Yükleyip 5 Dakika Bekleyince Kaldığı Yerden Devam Ediyor 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 20:37)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hocam Aynı Videoyu Yükleyip 5 Dakika Bekleyince Kaldığı Yerden Devam Ediyor 

İnternetin gittiğini görünce sekmeyi kapatıverdiydim. Belki tekrar upload ederim. Sonuçta videosu yok; 240p yüklerim olur biter..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 19:56)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben bıraktım 2 yıl önce .. oyunun artık tadı yok çoluk çocuk doldu

Bütün oyunlar böyle maalesef.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
52 Leveller ne zamandır solucan kesiyor sigara-icme-hareketli-resim-0012.gif
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hocam sekmeyı kapatmasaydınız ınternet gelınce devam edıyordu ( yani bende olmuştu bıraktım net geldı devam edıyordu.)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping