Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Derin Darbe Bence Banlanmasın.
Herkese şans verilmeli

Hadis-i Şerif'te "Düşman Olsa Bile Herkese Bir Hak Verilmeli."(HZ Muhammed)
Hadis-i Şerif'te "Suçlu İnsan, Benim Yanımda Sığınarak Özür Diler. Özür Dileyenleri Affedin. Özür Dileyeni Affetmeyenlere Benim Hakkım Helal Değil"(HZ Muhammed)
Hadis-i Şerif'te "Suçlunun Özürü Gerçektir. O Özrü Allah Gönderir. O Özrü Kabul Etmeyen Bizim Dinimizden Değildir."(Tirmizi)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sen bi bilsen onun geçmişini :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşım, burası forum. Forum huzurunu kaçıranlara ceza verilir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence böyle ad değiştirip IP değiştirip tartışma konuları açana kadar gidip insan gibi özür dileseydi şimdi yönetime girmişti kardeşim. Böyle yapana kadar özür dileseydi belki farklı olabilirdi. Haksızmıyım? Yani insanca bir şey yapmadı. @Einstein™ @#Captain
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
Ya 2 Kişi Geldi 2-3 Konu Actı Hemen Cıvıttınız Neden Konu Açma Gereği Duydunu Anlamadım ben ? , Saten Banlandı Daha Neyi Uzatıyorsunuz Şikayetiniz Varsa Yöneticilerle İletişim Kurun
/ Kilit Atıyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Malum şahıs hakkında bir konu daha görmek istemiyorum midemi bulandırmaya başladı bu konu.. Biz yönetimce çözene kadar lütfen sessizliğinizi koruyunuz.

Kilitlendi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Derin darbe olayı iyice karıştı. 2 tane derin darbe çıktı ortaya. Kim bu derin darbeyi taklit etsin ki ben bunu anlayamıyorum. Adam gelmiş özür diliyor bizden ve bir tane daha multi açıp ortalığı karıştırıyor? Hiç mantıklı bir şey değil bence. Kendisinin multi açtığına pek inanmıyorum. Ama şöyle bir şey de var, KingMan o kadar girmiyor girmiyor bu olay çıktığında giriyor? Buradan da multi açtığı ortaya çıkıyor. Çok tuhaf bir durum bu. Ben derin darbeye bir şans verilmemesinden yanayım. Eskiden öyle değildim hep ona şans verilmesini isterdim. İlk zamanlarda galiba ben BŞ adayı iken geldi bu şahıs buraya. Bir şey için küfür etmişti hiç hatırlamıyorum neden ettiğini ve de banlandı. Ve bu da inat ettı dolu dolu açtı multileri. Ben dahil o zamanki birçok yöneticiye sövmediği şeyi kalmadı diyebilirim o kadar artık. Dediğim gibi o zamanlar şans verilmesinden yanaydım ve de derin darbe kaç kere bizden özür diledi vs. vs.. Artık şans verilmemesinden ve derin darbe ile ilgili kullanıcıların hepsinin direk olarak forumdan uzaklaştırılmasından yanayım. Bizi çok uğraştırdı. Aradan 1 seneden fazla zaman geçti ama hala daha buralarda geziyor. Zaten KingMan az girdiğini söyledi ama o mu bilemiyoruz. Ve de son ekleyeceğim derin darbenin klavyesinde türkçe karakter yok ve çok fazla yazım hatası yapar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping