Yorum Sayısı: 2,464
Konu Sayısı: 214
Rep Puanı:
59
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 134 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
newsong30
SanalPara (SP): 74 SP
Herkese şans verilmeli
Hadis-i Şerif'te "Düşman Olsa Bile Herkese Bir Hak Verilmeli."(HZ Muhammed)
Hadis-i Şerif'te "Suçlu İnsan, Benim Yanımda Sığınarak Özür Diler. Özür Dileyenleri Affedin. Özür Dileyeni Affetmeyenlere Benim Hakkım Helal Değil"(HZ Muhammed)
Hadis-i Şerif'te "Suçlunun Özürü Gerçektir. O Özrü Allah Gönderir. O Özrü Kabul Etmeyen Bizim Dinimizden Değildir."(Tirmizi)
Yorum Sayısı: 2,730
Konu Sayısı: 260
Rep Puanı:
50
Teşekkürler: 2
5 mesaj içinde 261 teşekkür verildi.
ertank
SanalPara (SP): 691 SP
Sen bi bilsen onun geçmişini :)
Yorum Sayısı: 522
Konu Sayısı: 103
Rep Puanı:
10
Teşekkürler: 124
32 mesaj içinde 53 teşekkür verildi.
Alex.
SanalPara (SP): 182 SP
Arkadaşım, burası forum. Forum huzurunu kaçıranlara ceza verilir.
Yorum Sayısı: 2,067
Konu Sayısı: 242
Rep Puanı:
72
Teşekkürler: 10
4 mesaj içinde 90 teşekkür verildi.
SunXDizayn
SanalPara (SP): 1,121 SP
Ya 2 Kişi Geldi 2-3 Konu Actı Hemen Cıvıttınız Neden Konu Açma Gereği Duydunu Anlamadım ben ? , Saten Banlandı Daha Neyi Uzatıyorsunuz Şikayetiniz Varsa Yöneticilerle İletişim Kurun
/ Kilit Atıyorum
Yorum Sayısı: 4,613
Konu Sayısı: 335
Rep Puanı:
638
Teşekkürler: 64
121 mesaj içinde 559 teşekkür verildi.
ASi
SanalPara (SP): 9 SP
Malum şahıs hakkında bir konu daha görmek istemiyorum midemi bulandırmaya başladı bu konu.. Biz yönetimce çözene kadar lütfen sessizliğinizi koruyunuz.
Kilitlendi.
Yorum Sayısı: 11,535
Konu Sayısı: 641
Rep Puanı:
522
Teşekkürler: 7
129 mesaj içinde 934 teşekkür verildi.
#Power
SanalPara (SP): 1,302 SP
Derin darbe olayı iyice karıştı. 2 tane derin darbe çıktı ortaya. Kim bu derin darbeyi taklit etsin ki ben bunu anlayamıyorum. Adam gelmiş özür diliyor bizden ve bir tane daha multi açıp ortalığı karıştırıyor? Hiç mantıklı bir şey değil bence. Kendisinin multi açtığına pek inanmıyorum. Ama şöyle bir şey de var, KingMan o kadar girmiyor girmiyor bu olay çıktığında giriyor? Buradan da multi açtığı ortaya çıkıyor. Çok tuhaf bir durum bu. Ben derin darbeye bir şans verilmemesinden yanayım. Eskiden öyle değildim hep ona şans verilmesini isterdim. İlk zamanlarda galiba ben BŞ adayı iken geldi bu şahıs buraya. Bir şey için küfür etmişti hiç hatırlamıyorum neden ettiğini ve de banlandı. Ve bu da inat ettı dolu dolu açtı multileri. Ben dahil o zamanki birçok yöneticiye sövmediği şeyi kalmadı diyebilirim o kadar artık. Dediğim gibi o zamanlar şans verilmesinden yanaydım ve de derin darbe kaç kere bizden özür diledi vs. vs.. Artık şans verilmemesinden ve derin darbe ile ilgili kullanıcıların hepsinin direk olarak forumdan uzaklaştırılmasından yanayım. Bizi çok uğraştırdı. Aradan 1 seneden fazla zaman geçti ama hala daha buralarda geziyor. Zaten KingMan az girdiğini söyledi ama o mu bilemiyoruz. Ve de son ekleyeceğim derin darbenin klavyesinde türkçe karakter yok ve çok fazla yazım hatası yapar.