Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hakkımdaki Görüşleriniz
Merhaba arkadaşlar konu yeri yanlışsa taşınabilir burayı uygun gördüm kendimi anlatayım genellikle gerçekte çok cimriyimdir maalesef kalemimi bile vermeye yemiyor yani :) sanalda cimri değilim genelde grafik ve tasarım ile uğraşırım sizleri taa 2012 'de gormustum 10tl.net 'i bir başka forumda bedava forum kurun diye. sonra kurmuştum bir forum sanırım adı cssdeneme.10tl.net 'di şuan başkası almış herneyse hakkımdaki görüşlerinizi beklerim.

--
2012'de gordugume inanmayanlar için anlatayım. 2012 de gordum o zamanlar ftpli forum arıyordum daha o zamanlar hiç birşey bilmiyordum mybb 'yi burada gordum burada tanıştım sonra destek forumunu gordum girdim off ftp yok dedim çıktım 2014 'de yine gordum aralıkta ilk kayıt oldugum hesaptı olaylardan sonra en sonuncu hesabım budur.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sadece biraz çabuk sinirlileniyorsun okadar yardımların iyi dokunuyor :)
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok kızıyorsun...
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ScaryPoweR Genelde atarlıyımdır ._.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sinirli mi :) Ben senin hiç sinirli olduğunu görmedim çok iyi birisin :) Davranışlarını ben beğeniyorum. Böyle devam et insanlara yardımcı olmaya.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende Sinirli Görmedim.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Az çok tanıdım herseye karışan birisin:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-04-2015 Saat: 18:20)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sinirli mi :) Ben senin hiç sinirli olduğunu görmedim çok iyi birisin :) Davranışlarını ben beğeniyorum. Böyle devam et insanlara yardımcı olmaya.

Atıyımmı sana caps :D
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-04-2015 Saat: 18:20)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sinirli mi :) Ben senin hiç sinirli olduğunu görmedim çok iyi birisin :) Davranışlarını ben beğeniyorum. Böyle devam et insanlara yardımcı olmaya.

Hocam siz mart'ı unutmuşsunuz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güncel (Bidaha yazmıyorum)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Millet açıyor hakkımdaki goruslerım dıye bende bı guncel çekeyim :) yazmıcam dedim ama
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping