Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
admin Nickli admin Hkk
Post kasabilirim diyorsun değilmi?

Bu forumda üyeysen kurallara uymalısın.

Sen oyun'a teşekkürler yazabilirmisin?

Hemen ceza alırsın bu neye girer POST'A.

2014 ün konusuna atıyordunuz yorum.

Yakaladığımda böyle birşey direk @#Power (Mert) e Facebook yada ÖM atıcam.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-04-2015 Saat: 14:15)VataN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: QuitterTR ben seni hic bir yere etiklemedim bide yalan konusuyorsun kendin hakliymissin gibi üstte cikmaya calisma lütfen Yukarda Allah var

Sana demiyorum.
ÖM atıyodun rahatsız oluyorum.
Etiketleme yasağı çıkmadan önce yi diyorum.
Alınma.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben dünkü forum kullanacisi deilim yıllardan beri forumlarda yım ben mevkimi de haddimi De bilirim kurallarıda iyi biliyorum cezaya da razıyım sucluysam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu dağıtmayalım.

Ben Post Kasıldığını nerden anlarız diye konu açtım yönetimde mesajı gelir.

Bazı kişiler uyarı alabilir.
Olduğum Yetkiler :

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Haklısınız
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ufufuk Adminin bi konusu vardı.
Adminlere ÖM(Özel Mesaj) Atarken Dikkate Alınacaklar diye.
''Sa , Mrb , . vb.'' gibi başlıklar kullananlara bakmıyor.

Açıkla mesela şöyle:

....10tr.net Üye hatası

QuitterTR - FTP İstek

Bölüm Şefi Adayı Başvurum QuitterTR gibi başlıklar kullanın diye.
Olduğum Yetkiler :

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Edward biz ne güne duruyoruz diyorsun da benim mesajımı editlemiştin tamam oraya sebebini yazmıştın bende sana mesajı editlemenin saçma olduğu falan diye bir öm atmıştım ve soru sormuştum cevap vermedin ? Herhalde 1 ay oldu ama amacım olay çıkartmak değil ama biz ne güne duruyoruz yazıpta ilgilenmemek ...
Builds mobile apps or something
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana ulaş @Krons Sorunu söyle edward şefimizin işi vardır.
Olduğum Yetkiler :

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-04-2015 Saat: 14:35)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bana ulaş @Krons Sorunu söyle edward şefimizin işi vardır.

Benim mesajımı Edward editliyorsa eşitleme sebebini sen nereden bilebilirsin ? 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-04-2015 Saat: 14:31)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @ufufuk Adminin bi konusu vardı.

Açıkla mesela şöyle:

....10tr.net Üye hatası

QuitterTR - FTP İstek

Banamı öğretiyorsun ?

+Benim öyle bir başlık attığımı nerden biliyorsun ? kusura bakma ama herşeye çok karışmaya başladın bunu sana söyleme vakti geldi...

-Konuyu bu hale getirmeye ikinizinde ne hakkı var ? 

@VataN 

@QuitterTR
(25-04-2015 Saat: 14:35)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bana ulaş @Krons Sorunu söyle edward şefimizin işi vardır.

Sana neden ulaşsınki ?

Sen çözemessin.+ÜST yetkililerin işine karışmamanı öneririm.

(25-04-2015 Saat: 14:34)Krons Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Edward biz ne güne duruyoruz diyorsun da benim mesajımı editlemiştin tamam oraya sebebini yazmıştın bende sana mesajı editlemenin saçma olduğu falan diye bir öm atmıştım ve soru sormuştum cevap vermedin ? Herhalde 1 ay oldu ama amacım olay çıkartmak değil ama biz ne güne duruyoruz yazıpta ilgilenmemek ...

Herkesin tek bir işi yokki.

Hangi biriyle uğraşsın ? 

Senin dediğine göre  Edward Şef'e attığın özel mesaj'ı okudu.

okuduğu an başka bir işi çıkmıştır o anda bilgisayarda bir işi vardır o sekmeyi kapatmıştır.

Edward Şef öyle biri değil hatta senin düşündüğün gibi biri değil "yazıpta dönmemek...".
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ufufuk kb kanka.
Olduğum Yetkiler :

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-04-2015 Saat: 16:47)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-04-2015 Saat: 14:31)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @ufufuk Adminin bi konusu vardı.

Açıkla mesela şöyle:

....10tr.net Üye hatası

QuitterTR - FTP İstek

Banamı öğretiyorsun ?

+Benim öyle bir başlık attığımı nerden biliyorsun ? kusura bakma ama herşeye çok karışmaya başladın bunu sana söyleme vakti geldi...

@VataN 

@QuitterTR

Sana neden ulaşsınki ?

(25-04-2015 Saat: 14:34)Krons Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Edward biz ne güne duruyoruz diyorsun da benim mesajımı editlemiştin tamam oraya sebebini yazmıştın bende sana mesajı editlemenin saçma olduğu falan diye bir öm atmıştım ve soru sormuştum cevap vermedin ? Herhalde 1 ay oldu ama amacım olay çıkartmak değil ama biz ne güne duruyoruz yazıpta ilgilenmemek ...

Hangi biriyle uğraşsın ? 

okuduğu an başka bir işi çıkmıştır o anda bilgisayarda bir işi vardır o sekmeyi kapatmıştır.

Edward Şef öyle biri değil hatta senin düşündüğün gibi biri değil "yazıpta dönmemek...".

Ben zaten Edwards şefimize suç atmak gibi bir şey kastetmemiştim :) sadece bir tavsiyeydi ve zaten 1 olay olmuş 1 olayla Edward yada başka biri hakkında karar vermek hata :) 
@ufufuk
@Edward
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-04-2015 Saat: 20:33)Krons Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-04-2015 Saat: 16:47)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Açıkla mesela şöyle:

....10tr.net Üye hatası

QuitterTR - FTP İstek

Banamı öğretiyorsun ?

@VataN 

@QuitterTR

Sana neden ulaşsınki ?

Hangi biriyle uğraşsın ? 

Ben zaten Edwards şefimize suç atmak gibi bir şey kastetmemiştim :) sadece bir tavsiyeydi ve zaten 1 olay olmuş 1 olayla Edward yada başka biri hakkında karar vermek hata :) 
@ufufuk
@Edward

Bende suç attın demedim lafları tekrar okuyup yazarsan iyi olacağını düşünüyorum.

Tamam her neyse uzatmayalım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Keşke herkesin mesajını okuduğum gibi geri cevaplayabilsem.. Yerine göre benimde işlerim olabiliyor.. Hatta şuan, şu dakika sınavlara çalışmam gerek.. Arada cevaplayabiliyorum. Ancak 19 Mayıs Tatilinden İtibaren Tam Teşekküllü olarak, eski - yeni her türlü mesajınıza cevap vermeye çalışacağım; emin olabilirsiniz @Krons
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

eXpertBoss -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping