Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk [Creepy Pastam] - Orman - Korku/Komedi Karışımı
Dikkat : Bu Pastam'da küfür içermektedir ancak bu küfürler sansürlenmiştir iyi okumalar ilk pastam oldugu için hatalarım olabilir hayırlı geceler :)

--

Bir gün evdeyim saat gece yarısı 4 gibi oturuyorum ondan sonra kankamı aramıştım evdeki herkes yatıyor daha ben bilgisayardayım felan sonra aradım kanka ormana gidelimmi diye sordum tamam dedi kimlerle dedi bende topluyalım bizim grubu dedi biz 5 kişiydik
Onur,Melis,Betül,Mehmet,Ben ertesi gün toparlandık onurun murat 131'ini alıp bindik arabaya tabii herşeyi hazırladımıştık gittik kurulduk sonra kamp eşyalarını felan kurduk derken saat 11 oldu yatma vakti ormanda 1 hafta kalacaktık en fazla korkan bebektir olarak bir iddiaya girdik ondan sonra gece bi uyandım ay ışığı her tarafı aydınlık yapmış benım yattıgım çadırın duvarında insan golgesi vardı korkmadım uyumaya devam ettim sonra kıpırdamaya başladı bu sefer korktum has****r neler oluyor ! diye bağırdım sonra insan golgesi yok oldu çıktım dışarıya hava soğuk her yer zifiri karanlıkta ateş sönmüş aldım elime bizim lambayı tuvaletim vardı koydum yere lambayı başladım işemeye sonra arkamdan soguk bir ruzgar esti ve fısıltılar geldi korkuyordum korkumu hissettirmemeye çalıştım her kimse sonra arkamı dondum arkamda simsiyah bir insan benim üstüme atladı yere düştüm sonra kafasına tekme tokat vurdum kaçmadı peşimdeydi kaçmaya başladım peşimi bıraktı kampa geri doneyim dedim kontrol ettim çadırları ve hıc bırısı yok bagırdım hepsine neredesiniz diye çok uzaklaşmadan aradım az çok ve siyah adam geri geldi tekrar yardırdım koştum kamptaki çadırlardan birisine girmiştim. Güvende hissediyordum ancak birden tum çadırlar havaya uçtu ve siyah adam geldi, ben koştum onurun murat 131'ine bastım gaza bismillah diye eve geldim annemler uyuyor felan bi sakinleştim kendime dedim bıraktım onları orada ben nasıl bir arkadaşım diye sonra bunun bir rüya oldugunu ogrenip kalktım annem gelmişti uyandırmaya kalktım aradım hepsini

Mehmet : Aranıyor .... > Aradığınız Kişiye Şuanda Ulaşılamıyor
Melis : Aranıyor .... > Aradığınız Kişiye Şuanda Ulaşılamıyor
Onur : Aranıyor .... > Aradığınız Kişiye Şuanda Ulaşılamıyor
Betül : Aranıyor .... > Aradığınız Kişiye Şuanda Ulaşılamıyor

ve hiç birine ulaşamadım rüya ama hiç biri açmıyor diger herkes açıyor telefonumu herneyse indim kahvaltıya sonra annem beni odasına çagırdı megersem annem o siyah adammış kapının arkasına saklanmıştı siyah adam ve şşt diye seslendi arkama baktım bir baktım elinde bir bıçak sapladı karnıma 3 tane en son gozlerim kapanmadan önce siyah adam yok olur ve annem odaya gelir oğlum ne oldu der ve ölürüm ...

İLK CREEPY PASTAM OLDUĞU İÇİN HATALARIM OLABİLİR OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Günceldir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
helall
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: