Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CS:GO hkk.
 Arkadaşlar 50-60 oyuna sahip olduğum steam hesabımı yaklaşık 10 kişilik hacker grubu çalmışlardı. Verdiğim paraya üzülmüyorum, bu konu üzerine soru sormayın rica ediyorum. Hiç bir şekilde, hangi yolu denesem hackerlere ulaşamadım, bilişim suçlarına veremedim. 
Yeni steam hesabımda CS:GO satın aldım. 1 saate yüklenecek. Nickimi düzenleyerek yazacağım. Müsait zamanlarınızda oynayabiliriz. İyi forumlar arkadaşlar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun. Eğer alırsam oynarız..
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben oyunu satın almadım, arkadaşın steam hesabı ile giriş yapıp oynuyorum kendisi oyunu bıraktı, çok değişik anlarım oldu cs go da. Rusların tabir-i caizse ......... oyunu. Ha tabi bir de biz varız bu kategoride ama ilk defa bir online oyunda türkleri aradı bu gözler. En azından anlaşabiliyor güzelce sövüşebiliyoruz. Sene 2015, rus alfabesiyle bana taktik vermeye çalışıyor. Arkadaş sadece a ya da b yazacaksın, onu niye rus alfabesiyle yazıyorsun? english diye diretilmesine rağmen değişik bir kafa yapısı ile, anlamadığımızı bile bile bizimle hala rusça kavga ediyor bir de. Yani en azından ben kavga ettiğini düşündüm, başka şeyler de yazmış olabilir tabi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
50-60 tane oyun ve 10 kişilik hacker grubunun birden çalması bana göre saçma geldi 10 kişi tek sizin hesabınıza niye takılsın ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping