Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hasta Olmanın Taktiğini Verin Bana Gençler
sınav haftasında :) ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle neden şimdiden böyle bir izne gerek duyuyorsun ki? okulun bitimine 1 hafta kala başla devamsızlığa..

/*/ Koluna diş macunu sür; sonra onu kurut. ardından orta hız ile kuru diş macununun olduğu yere vur ve kolun kırılsın. 2 hafta - 1 ay rapor..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Edward kırılsın derken kırılıyormu kırılmış gibimi gözüküyor acı veriyormu ben onu denedim kolum bembeyaz oldu :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Edward hocam onu yapmaktan korkuyorum ya ve ne alaka nasıl oluyor hiç bilmiyorum yani macun napıyorda kolumuz kırılıyor kemik kırılmıyosa bende deniyim bi şunu :) bide acıtıyormu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-04-2015 Saat: 20:18)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle neden şimdiden böyle bir izne gerek duyuyorsun ki? okulun bitimine 1 hafta kala başla devamsızlığa..

/*/ Koluna diş macunu sür; sonra onu kurut. ardından orta hız ile kuru diş macununun olduğu yere vur ve kolun kırılsın. 2 hafta - 1 ay rapor..

Acı vermiyorsa veya az veriyorsa denerim :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Okullar bölgesinde illaki toplu gezen gruplar vardır. Git ana avrat söv onlara seni bi temiz dövsünler :) 1 hafta yatarsın. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
banada taktik lazım :D
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Banada taktik lazım :( Bende grip olduğum halde gidiyorum :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@HeYKeL Evet Kardeşim Var :D Ama Aptallar Çatsam Ölürüm :D Yani Ölesiye Kadar Döverler Sonra Aile Arası Kavga Çıkar Ve Kan'lı Bitmiş Olur. 
Diğer Herkez İçin Teşekkürler. Dediklerinizin Hepsini Sabaha Kadar Deneyeceğim 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adam okula gitmemek için hasta olmak istiyor. Yorumları gördüm bazıları da taktik vermiş. Vay be, ülkenin düştüğü duruma bak. Ülkemizi biz sizin gibi kişilere mi emanet edeceğiz? 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-04-2015 Saat: 22:45)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adam okula gitmemek için hasta olmak istiyor. Yorumları gördüm bazıları da taktik vermiş. Vay be, ülkenin düştüğü duruma bak. Ülkemizi biz sizin gibi kişilere mi emanet edeceğiz? 

Bu isyanı bize değilde mantık yerine,ezberci sistemi uygun gören sistemi yapanlara söylemelisin dostum neyse siyasete girmesin.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hasta oluncada iyileşmek istiyorum diye yalvarırsın okulun kıymetini bilin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun bendede alerji var polenlere karşı her dakka hapşırıyom.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-04-2015 Saat: 22:45)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adam okula gitmemek için hasta olmak istiyor. Yorumları gördüm bazıları da taktik vermiş. Vay be, ülkenin düştüğü duruma bak. Ülkemizi biz sizin gibi kişilere mi emanet edeceğiz? 

7 ders için bizi 13 saat okulda tutan eğitim yönetimine git, sonra bize çemkir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-04-2015 Saat: 22:47)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bu isyanı bize değilde mantık yerine,ezberci sistemi uygun gören sistemi yapanlara söylemelisin dostum neyse siyasete girmesin.
Eğitim sistemini doğru görmüyorum zaten, banada saçma geliyor. Konu hasta olmak ama, sırf bir okul için hasta olmak isteyen bir çocuk... 1 - 2 sene sonra eski konularınıza bakınca, kendinize bakıp güleceksiniz.. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-04-2015 Saat: 23:51)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-04-2015 Saat: 22:47)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Eğitim sistemini doğru görmüyorum zaten, banada saçma geliyor. Konu hasta olmak ama, sırf bir okul için hasta olmak isteyen bir çocuk... 1 - 2 sene sonra eski konularınıza bakınca, kendinize bakıp güleceksiniz.. 

O aşamaları aştım ben şuan eski konularıma bakıp gülüyorum şahsen de burda demek istediğim öğretmenden öğretmene değişir ki şuan ki eğitim sistemini doğru bulmuyorum kitap desen 300 sayfa kitap yapmışlar 200'i bana soru soruyor bana sorucaksan niye basıyorsun kitabı kardeşim değil mi ? bunun gibi örnekler verebilirim öğrencileri okuldan soğutmak için
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
9 Saat Ders Yeterince Açıklayıcı Değilmi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

-

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping