Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bilgisayar veya telefon seçim
Merhaba Arkadaşlar Önümde İki Seçenek var
1. Telefon
2. Bilgisayar

Telefon: GM Discovery 2+ (plus)
Bilgisayar İstediğim Özellikler Şeklinde Toplama Olcak Ama Aşırıya Kaçmadan :)

5 nisan'a kadar seçim yapmam lazım 4 gün var yardım edin :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilgisayarının şu anki özelliklerini, Ve alma ihtimalinin bulunduğu kasada yapmak istediklerini yazarsan iyi olur.

Not: Dolar çok yüksek 4 gün içinde düşmezse mecbur gidip telefon alacaksın. Yoksa 100TL lik parça şu anda 300TL.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-04-2015 Saat: 14:11)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bilgisayarının şu anki özelliklerini, Ve alma ihtimalinin bulunduğu kasada yapmak istediklerini yazarsan iyi olur.

Not: Dolar çok yüksek 4 gün içinde düşmezse mecbur gidip telefon alacaksın. Yoksa 100TL lik parça şu anda 300TL.

Bilgisayarım Şuan Elimde Olan Çok Kötü Yazmaya Bile Gerek Duymuyorum.
Alacagım Kasada Pek Düşünmedim Bilgisayarcıyla Konusup Halledicem Onu Ama Dediğin Gibi Galiba Telefona Kalıcaz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
8 Çekirdek işlemcisi var o telefonun. Hazır fiyatıda uygun, çıkalı biraz oldu fiyatı düştü sonuçta. Kasa alsan şimdi en az A10 falan almaya kalkacaksın. Inteller zaten pahalı. Samsung AMD yi almaya çalışıyor. Dolar yükselişe geçmeden alan aldı(ben dahil), Fakat bundan sonra dolar düşse AMD alacaksan samsung olayını beklemen lazım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-04-2015 Saat: 14:20)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 8 Çekirdek işlemcisi var o telefonun. Hazır fiyatıda uygun, çıkalı biraz oldu fiyatı düştü sonuçta. Kasa alsan şimdi en az A10 falan almaya kalkacaksın. Inteller zaten pahalı. Samsung AMD yi almaya çalışıyor. Dolar yükselişe geçmeden alan aldı(ben dahil), Fakat bundan sonra dolar düşse AMD alacaksan samsung olayını beklemen lazım.

Ya Aslında Bilgisayarla Pek İşimde Yok Photoshop İşini Bıraktım.
Bilgisayar Oyunlarıyla Hiç İşim Yok.
Tüm Vakitim Tabletle Telefon Almaya Karar Verdim Ben ya :D Teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Laptopmu masa ustumu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-04-2015 Saat: 14:40)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Laptopmu masa ustumu

MASAUSTU
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence GTA V yada BF4 ozelliklerine uygun kasa toplat.. Max fiyatta yazarsan iyi olur..

Plusta goruntulu konusma sorunu varmis.. Yinede iyi telefon..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-04-2015 Saat: 15:06)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence GTA V yada BF4 ozelliklerine uygun kasa toplat.. Max fiyatta yazarsan iyi olur..

Plusta goruntulu konusma sorunu varmis.. Yinede iyi telefon..

Biraz Geç Cevap Verdim Kusura Bakma.

Battlefield 4 :
İşletim Sistemi: Windows 8 64 Bit
İşlemci: AMD 6 çekirdekli işlemci veya Intel 4 çekirdekli işlemci
Hafıza: 8 GB RAM
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7870 veya Nvidia GeForce GTX 660
Ekran Kartı Hafızası: 3GB
Sabit Disk: 30 GB boş alan

max fiyat yok Toplatttırcam Ne Çıkarsa Artık.

8 GB RAM
4 GB EKRAN KARTI
1TB HARD DİSK
Bence Yeter Ana Kart + İşlemci Den Anlamıyom Onu Siz Önerirsiniz Artık .d
Kesin Sonuc Olarak Seçim Yapmadm Daha.
@edward
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yazdığın sistem özelliklerine bakıyorumda, gerek yok.

Ben 250GB hard disk kullanıyorum. Açılırken biraz sorun yapıyor. İlk açıldığında Görev Yöneticisinden bir çok driver tarzı Nvidia programını kapıyorum. Böyle baktığın sürece fiyatı düşük aldığına hem seviniyorsun, hemde bilgisayarla aran iyi oluyor.  PC yi açmanla GTA 'ya tıklaman bir olmuyor.

Sen en azından 500GB Hard Disk, 2 GB ekran kartı (GTX 750 ve üstü şart, alt kademeden alacaksan 4 GB) ve 8 GB ram senin işini görür.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-04-2015 Saat: 15:58)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yazdığın sistem özelliklerine bakıyorumda, gerek yok.

Ben 250GB hard disk kullanıyorum. Açılırken biraz sorun yapıyor. İlk açıldığında Görev Yöneticisinden bir çok driver tarzı Nvidia programını kapıyorum. Böyle baktığın sürece fiyatı düşük aldığına hem seviniyorsun, hemde bilgisayarla aran iyi oluyor.  PC yi açmanla GTA 'ya tıklaman bir olmuyor.

Sen en azından 500GB Hard Disk, 2 GB ekran kartı (GTX 750 ve üstü şart, alt kademeden alacaksan 4 GB) ve 8 GB ram senin işini görür.

Teşekkürler Öneri İçin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping