Merhaba, arkadaşlar öncelikle birçok temanın portallarında sorun var. Size vereceğim kodlarla gerekli yerleri değiştirirseniz böyle bir sorun kalmayacak.
Ne Değişecek?
Verdiğim kodla, resimleriniz dışa taşmayacak düzgün bir şekilde gözükecek, yazılar herşey dahil. Portalınız çok hoş, güzel ve düzenli olacak.
Demo;
Admin KP > Temalar Şablonlar > Şablonlar > Temanızın Şablonu > Portal Sayfası Şablonlar > Portal
girin ve hepsini değiştirin;
Ne Değişecek?
Verdiğim kodla, resimleriniz dışa taşmayacak düzgün bir şekilde gözükecek, yazılar herşey dahil. Portalınız çok hoş, güzel ve düzenli olacak.
Demo;
Kod:
http://wmrehberi.10tr.net/portal.php
Admin KP > Temalar Şablonlar > Şablonlar > Temanızın Şablonu > Portal Sayfası Şablonlar > Portal
girin ve hepsini değiştirin;
Kod:
<html>
<head>
<title>{$mybb->settings['bbname']}</title>
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="{$lang->latest_announcements} (RSS 2.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?portal=1" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{$lang->latest_announcements} (Atom 1.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?portal=1&type=atom1.0" />
{$headerinclude}
</head>
<body>
{$header}
{$ps_header_portal}
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="{$theme['tablespace']}" border="0" align="center">
<tr><td valign="top" width="200">
{$welcome}
{$pms}
{$search}
{$stats}
{$whosonline}
{$latestthreads}
</td>
<td> </td>
<td valign="top">
{$announcements}
{$multipage}
</td>
</tr>
</table>
{$ps_footer_portal}
{$footer}
</body>
</html>
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı
Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı
Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.