Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destek.10TR.Net Yeni teması hk.
Merhaba arkadaşlar, birkaç gün önce admin ile yeni tema hakkında konuştum ve yaparsan, üyeler ve biz begenirsek kullanırız dedi. Bu yüzden sizlerin yeni tema hakkında düşüncelerinizi almak isterim.
örneğin; sağ menü olsun vb. gibi ;)

Düşünceleriniz ve istekleriniz kendi tarafimca onaylanarak kullanılacaktır.. Herkesin düşüncelerine saygı duyuyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hep mavi sıktı mesela :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:) mybb mavi zaten , ama sizlerin istediği renkler var ise söyleyin. Multicolor eklerin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Theadlar falan çok sıkıcı :( mavi rengini sevmeme rağmen çok mavi bunaltıyor :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer siz ps'de çizilen temaları kodlayabiliyorsanız, adminin istediği gibi bir tema çizelim adminin en beğendiği tema kodlansın, hem iş uzamaz hemde kökten biter?
@admin.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-03-2015 Saat: 01:23)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eğer siz ps'de çizilen temaları kodlayabiliyorsanız, adminin istediği gibi bir tema çizelim adminin en beğendiği tema kodlansın, hem iş uzamaz hemde kökten biter?
@admin.

Aynen çok mantıklı (ben niye akıl edemedim acaba :))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hocam bir tasalak çizseydinizaa, ona göre yorum yapsaydık. ancak mobil uyumlu olmalı kesinlikle..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen Emre Hocam Çok İyi Tema Çizenler Var Çizsinler Siz Kodlayın Bence Çok İyi Olur.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen mi yapicaksin emre ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkesin yorumları için teşekkürler ancak @Yurisa aramızdaki yas farkını unutma seninle en son konuşurken 15'din ben şuanda 20 yasindayim, anladın inşallah ;)

Ben tema çizip kodlama yapmadım ve yapmam, çizimim kotu :) grafiker yada tema cizenlere @admin gerekli bilgileri versin bende kodlama yapayım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-03-2015 Saat: 01:12)HeYKeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hep mavi sıktı mesela :)
Turuncu renk olabilir mesela
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir çok türk mybb forumları var, bunlar dan esinlerek yapabilirsin. Klasik bir şey olmasın, bize özel olsun. Yeteneğin var, daha önce bir çok yaptığın temalarını gördüm. Umarım bu yeteneğini ortaya çıkartırsın. Kolay gelsin...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yeni temaya yarın içerisinde başlayacağım. Header vs. gibi yerleri bitirdigimde foto çekip sizlere sunacagim. Sizlerde onlara gore düşüncelerinizi söylersiniz ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-03-2015 Saat: 01:34)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herkesin yorumları için teşekkürler ancak @Yurisa aramızdaki yas farkını unutma seninle en son konuşurken 15'din ben şuanda 20 yasindayim, anladın inşallah ;)

Ben tema çizip kodlama yapmadım ve yapmam, çizimim kotu :) grafiker yada tema cizenlere @admin gerekli bilgileri versin bende kodlama yapayım :)

Burada güzel tema çizenler var dediğim gibi adminimiz nasıl bir tema istediğini söyler. Bizde çizeriz en beğendiği tema kodlamaya sunulur.

- @admin.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Katılıyorum @#Captain
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -