Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba
Merhaba Beyler,
Ben bu Konuyu Herkezin Adlarını Almak ve Herkezin Birbirinin Adlarını Bilmek İçin Açıyorum.

Adım Eyüp Kaan Soyadım Payas 14 Yaşındayım :) Sizden Önce Facebook un Grublarındaydım.
Webmaster lik Yaptım :) 10tr.net i 2-3 senedir biliyorum.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adım Kaan Soyadım Ateş 14 Yaşındayım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adım Serdar Soyadım Pozan 16 Yaşındayım. 3 Senedir desteğin üyesiyim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destek.10tr.net Adresine Google'de Ücretsiz forum kurma olarak buldum,tabi bu sırada destek.10tl.net olduğunu bilmiyorum 10tr.net adresinden devam ediyorum,sonra bir kaç ay kullandım bilgim sıfır tabi araştırıyorum birşeyler sonra önüme destek sitesi çıktı :) ilk başta kale almadığım için siteyi adımı kamil55 olarak koydum :) sonra gerekli olduğunda girdim,hiç konu paylaşmadım sonra bi anda mybb hastası oldum :D site bağımlısı oldum destek.10tl.net,trboard(kapandı),tabi 8-9 yaşındayım ben şuanda 14 yaşındayım :) işte git gide geliştim,ve birçok hocam oldu,birçok abim,birçok kardeşim oldu.şu anda fazla yok onlardan eskiler iyiydi,şimdilik sadece Edward hocamın yolunu izliyorum tartışmalara girmeden,görevimi tam yerine getirerek onun yolunu izliyorum gerektiğinde ö.m atıyorum adminlere.şu anda html bilgim yüksek,css bilgim orta,php az,mysql da birşey biliyorum ziyaretçi formu hazırlama :) şimdi gelelim gerçek hayatıma

Adım Alperen Soyadım Baltacı 14 Yaşındayım 8.Sınıf öğrenciyim aslen samsunluyum ve samsunda yaşıyorum,babam samsun,annem vanlı,vanı daha çok severim :) hayatta hep kaybedenlerden olmuşumdur :) ne zaman birşey istesem,yapmaya kalksam kaybederim onun için fazla hayatla ilgilenmem :D genellikle sosyal ortamda takılırım :)

Neden Destek.10tr.net peki diye soranlar oluyor bana sanal ortamda bende onlara destek.10tl.net'de sizler gibi dostlarım var diyorum,sizler gibi arkadaşlarım var diyorum her ne kadar da olmasada var olanlar bana yetiyor :)

Sigara,Alkol kullanmam :D,suskunumdur kimseye bağıramam,herşeyi konuşarak çözüme götürürüm,eğerki karşıdaki adam anlamazsa diğer yollara başvururum vs :)

10tr.net De Hocalarım Ve Sevdiklerim: @Adil.S , @XR's, @Edward, @#Power, @Tugrul, @Neon Blazer, @EmSaLSiZ, @Secilmis42, @AloneBoss, @ASiPaTRoN, @eleqantss, @EmreKRMN, @JocqeR`, @Kyoya, @ROKS, @The Legend

Hakkımda Öğrenmek istedikleriniz varsa yazın cevaplarım :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adım İsmail soyadım Seçilmiş 15 yaşındayım. Yaklaşık 2 senedir destekteyim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hepinizle Tanıştıgıma Memnun Oldum :) bende Şimdi Abimi ''WebMaster'' da Geliştiricem :) Allah İzin Verirse Oda Buralarda Olucak.
Blog dan Başlıyoruz.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adım Kaan 14 yaşındayım 8 aydır MyBb ile ilgileniyorum 4 aydırda grafiklen ilgileniyorum Balıkesirde yaşıyorum :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@xoxox Azmış Mybb Süren :)
Bu Zamanda Mybb yi Bitirmeye Yaklaştıysan.

Seni Tebrik Ediyorum o Kısa Zamanda Kimse Gelemez.
Ben 1,5 Senede Mybb yi bitirdim.
Daha 1-2 Şey Eksik Yavaş Yavaş Öğreniyom :)
Olduğum Yetkiler :

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@QuitterTR Zaten ilk 3-4 ay hiç mybb ile ilgilenmedim mybbnin forum ismi olduğunu sanıyordum ama forum yazılımıymış sonra ilgilenmeye başladım şimdiki durum bu :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@xoxox :D Güldürdün :D
Olduğum Yetkiler :

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2015 Saat: 20:32)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @xoxox :D Güldürdün :D

Bende ara sıra eski halime gülüyorum :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
adım emre soyadım karaman. yaşım 20 6 senedir mybb ile uğraşıyorum, agresif biriyimdir ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-02-2015 Saat: 20:48)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: adım emre soyadım karaman. yaşım 20 6 senedir mybb ile uğraşıyorum, agresif biriyimdir ;)

2 gün önce üniversite 1 demiştin.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping