Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Game Maker .exe Kaydetme (yardım)
İnşalah Bilen Biri Vardır..
.exe olarak kaydetmek için "Create exucutable for target" 'e tıklıyorum fakat steam shopwork açılıyor. ordan yüklemem lazımmış yükledim fakat steamda aradım bulamadım. steam'ı kaldırdım sırf o gelmesin diye fakat hayla o geliyor. nasıl normal masaüstene kaydedebilirim ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Game Maker Full Sürümmü Değilse Crack İndir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 17:28)Tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Game Maker Full Sürümmü Değilse Crack İndir

Aynen :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 17:28)Tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Game Maker Full Sürümmü Değilse Crack İndir

Full Sürüm.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 17:29)Fector Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Aynen :)

ne alaka aynen her konuya bakıyorum sen varsın saçma saçma yorumlar. sana çok sinir oldum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Fector: Bir tane uyarı almışsın mesaj kasmaktan birde benden alacaksın bu gidişle, cevap verilen konuya 'aynen, evet, öyle, tamam' gibi vs. kelimelerle birşeyler yazmayın.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Full pro sürümü para ile satın alıyorsun. Ama sen ücretsiz yollara indirdiysen sorun çıkar. Demo sürumde böyle bir sorun çıkmaz. Ama full gibi güzel olmaz. Ben her zaman Oyun Motoru olarak " Unity3D" öneririm . Yol yakınken vazgeç GameMaker'dan bence.

Neyse soruna geçelim. GameMaker eskiden kullanırdım şuan pek bilgim yok. Ama üst menülere felan bak bu var mı ? 

steamtarget.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 17:34)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Full pro sürümü para ile satın alıyorsun. Ama sen ücretsiz yollara indirdiysen sorun çıkar. Demo sürumde böyle bir sorun çıkmaz. Ama full gibi güzel olmaz. Ben her zaman Oyun Motoru olarak " Unity3D" öneririm . Yol yakınken vazgeç GameMaker'dan bence.

Neyse soruna geçelim. GameMaker eskiden kullanırdım şuan pek bilgim yok. Ama üst menülere felan bak bu var mı ? 

steamtarget.png

ah kör gözüm :) teşekkürler. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 17:34)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Full pro sürümü para ile satın alıyorsun. Ama sen ücretsiz yollara indirdiysen sorun çıkar. Demo sürumde böyle bir sorun çıkmaz. Ama full gibi güzel olmaz. Ben her zaman Oyun Motoru olarak " Unity3D" öneririm . Yol yakınken vazgeç GameMaker'dan bence.

steamtarget.png

Game Maker Deniyim Dedim. Biraz Göz Korkutuyor. Eskiden Öylesine bakardım unity3d'ye şimdi ciddi bir şekilde bakmayı düşünüyorum. @KnownBoss
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 17:36)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

steamtarget.png

Rica ederim :)
- Kesinlikle Unity3D tavsiye ederim. @Yurisa 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 17:40)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-02-2015 Saat: 17:36)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

steamtarget.png

Rica ederim :)
- Kesinlikle Unity3D tavsiye ederim. @Yurisa 

Denicem İnşallah.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 17:33)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Fector: Bir tane uyarı almışsın mesaj kasmaktan birde benden alacaksın bu gidişle, cevap verilen konuya 'aynen, evet, öyle, tamam' gibi vs. kelimelerle birşeyler yazmayın.

Özür Dilerim Bilmiyodum :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 18:00)Fector Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-02-2015 Saat: 17:33)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Fector: Bir tane uyarı almışsın mesaj kasmaktan birde benden alacaksın bu gidişle, cevap verilen konuya 'aynen, evet, öyle, tamam' gibi vs. kelimelerle birşeyler yazmayın.

Özür Dilerim Bilmiyodum :(

Forum Kurallarını Okumanı Tavsiye Ederim :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping