Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Giriş Çıkış Tema Sorunu
Tema Yapmaya Çalışıyorum Ve Size Sormam Gereken Birşey Var Bir Panel Oluşturdum Panelimde Admin KP Mod KP Kullanıcı KP vb. Şeylere Yer Verdim Ancak Çıkış Yaptığımda Hala Oralar Gözüküyor Yani Ben Çıkış Yaptığımda O Panelde Giriş Yap Veya Kayıt Ol Butonlarının Olmasını İstiyorum Nasıl Yapabilirim?
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hangi şablonda yapıyorsunuz o işlemleri acaba?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-02-2015 Saat: 02:59)Grafikeriniz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hangi şablonda yapıyorsunuz o işlemleri acaba?

Paneli Header'a Ekledim
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
header welcomeblock member şablonunda yap panel işlerini vs.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-02-2015 Saat: 03:06)Grafikeriniz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: header welcomeblock member şablonunda yap panel işlerini vs.
Evet Dediğini Yaptım Oldu Ancak Şimdi Çıkış Yapıldığında da Butonların Çıkmasını İstiyorum Bu Buton Kodlarını Nereye Ekliyicem?

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çıkış yaptığında hangi butonların gözükmesini istiyorsun giriş yap vs mi ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-02-2015 Saat: 03:23)Grafikeriniz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çıkış yaptığında hangi butonların gözükmesini istiyorsun giriş yap vs mi ?

Evet Birde Mesela Üyelere Sadece Kullanıcı KP 
Modlara Mod KP  Kullanıcı KP
Adminlere Hepsinin Gözükmesini Nasıl Sağlayabilirim?

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üye ol giriş yap butonunu vs. header welcome block guestten ekleyeceksin.
Zaten üyelere sadece kullanıcı kp gözükür.
Mod KP • Admin KP icon vs. düzenlemek için header welcomeblock moderator ve admini düzenleyebilirsin. Yapamıyorsan özelden siteyi vs. mesaj at özelden konuşalım
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yapamadigin baska birsey varsa bana sorabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şöyle anlatayım ;
Ziyaretçilere gözükmesi gereken yeri düzenlemek için ;
header_welcomeblock_guest şablonu
Üyelere gözükmesi gereken yeri düzenlemek için
header_welcomeblock_member şablonu,
Admin kp görünümünü düzenlemek için ;
header_welcomeblock_admin şablonu
Mod kp görünümünü düzenlemek için ;
header_welcomeblock_moderator şablonunu düzenleyeceksin. Şablonların hepsi birbirlerine bağlantılı olarak yaratılmıştır.
header_welcomeblock_member şablonuna admin kp , mod kpnin gözükmesini şu değişkenler sağlar ;
{$modcplink}
{$admincplink}
Örn ;
{$modcplink} koyduğun zaman bu header_welcomeblock_moderator şablonun hepsini gösterecektir.
---
Headerde de bu paneli göstermek için {$welcomeblock} kullanacaksın. Bu da header_welcomeblock_guest veya header_welcomeblock_member şablonunu gösterir.
--
Biraz uzun oldu :)
@Albırt Enişten ..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sağolun arkadaşlar bilgisayara geçtiğimde dediklerinizi uygulayıcam.

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping