https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Google chrome yazılar gözükmüyor ?
Arkadaşlar normalde mesela destekde konularda aralarında 3-4 boşluık var ve bazılarında yazılar gözükmüyor beyaz oluyor bazı yazılardada ?

Caps:

ZAdD2a.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çerezleri Sil Olmassa Opera Kullanmanı öneririm bendede googlede sorun vardı opera kullanısılı ve sorunsuz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2014 Saat: 20:22)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çerezleri Sil Olmassa Opera Kullanmanı öneririm bendede googlede sorun vardı opera kullanısılı ve sorunsuz

Nasıl silicem çerezleri ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmişi Temizlerken Seçenek Varya Orda Çerezler Seçeneğine Tik At. (Ben Öyle Biliyorum=)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2014 Saat: 20:22)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-12-2014 Saat: 20:22)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çerezleri Sil Olmassa Opera Kullanmanı öneririm bendede googlede sorun vardı opera kullanısılı ve sorunsuz

Nasıl silicem çerezleri ?

CTRL + H Geçmiş Sayfası Acılıcak > Tarama Verilerini Temizle > orda 3.kutucukda çerezleri sil var ona tik at > sonrada üstte Son 1 saat son 2 saat gibi bir kutucuk var onu en başdan de ve > Tarama Verilerini Temizle de

Biraz karmasık oldu istersen resim ilede anlatırım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sildim gene olmadı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2014 Saat: 20:28)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sildim gene olmadı.

Baska bi tarayıcı kullan bence opera sorunsuz google chrome de bendede sorun var opera kullanıorm hiç bir sıkıntım yok
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Operada yavaş ya...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2014 Saat: 20:34)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Operada yavaş ya...

O İnternet hızından kaynaklanan bir sorun diye düşünüyorum bende sorun yok ? ortak ağ kullanıyorsanız kasmaa yapabilir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping