Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilgisayarın Yavaşlaması
(17-12-2014 Saat: 23:31)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Son 20 saat önce güncelleme yaptım geri döndürülürmü ?

Tabiki dödürülür 1 gün onceye veya orda tarıhler olucaktır oradakı Tarıhlerden bırısını cekerek Donebılırsınz o gune
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sorun büyük ihtimalle crack pragramından olmuştur yeniden crackleyin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şimdi anlatımıma geçeyim:
Öncelikle başlat butonuna tıklayarak “programları ve dosyaları” ara yazan kutuya “sistem geri yükleme” yazıp enter’a basın.

Enter’a bastığınızda açılan pencerede ise ister “önerilen geri yükleme” seçeneğini seçin ve ileri deyin isterseniz de “farklı bir geri yükleme noksası seç ” seçeneğini seçerek başka yükleme noktaları varsa onların arasından hangi saat ve tarihe yükliyeceğinizi seçip ileri diyin.

leri dedikten sonra sizden hangi sürücüleri geri yüklemek istediğiniz soracaktır. Burada bende sadece C: sürücüsü için sistem geri yükleme açık olduğu için C: sürücüsü seçeneği var. Zaten size de tavsiyem işletim sisteminizi hangi sürücüde ise sadece o sürücüyü geri yüklemenizdir. Sürücüyüde seçtikten sonra Son yazan butona basın. Butona bastığınızda sistem geri yükleme çalışmaya başlayacaktır. Bilgisayarınızın kapanıp tekrar açılmasını bekleyin. Bilgisayarınız açıldığında Sistem başarıyla yüklendi gibi bir uyarı alırsınız. işlem tamamdır..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-12-2014 Saat: 23:38)legens07 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi anlatımıma geçeyim:
Öncelikle başlat butonuna tıklayarak “programları ve dosyaları” ara yazan kutuya “sistem geri yükleme” yazıp enter’a basın.

Enter’a bastığınızda  açılan pencerede ise  ister “önerilen geri yükleme”  seçeneğini seçin ve ileri deyin isterseniz de “farklı bir geri yükleme  noksası seç ” seçeneğini seçerek  başka yükleme noktaları varsa onların arasından hangi saat ve tarihe yükliyeceğinizi seçip ileri diyin.

leri dedikten sonra sizden hangi sürücüleri geri yüklemek istediğiniz soracaktır. Burada bende  sadece C: sürücüsü için sistem geri yükleme açık olduğu için C: sürücüsü seçeneği var. Zaten size de tavsiyem işletim sisteminizi hangi sürücüde ise sadece o sürücüyü geri yüklemenizdir. Sürücüyüde seçtikten sonra Son yazan butona basın. Butona bastığınızda sistem geri yükleme çalışmaya başlayacaktır. Bilgisayarınızın kapanıp tekrar açılmasını bekleyin. Bilgisayarınız açıldığında Sistem başarıyla yüklendi gibi bir uyarı alırsınız. işlem tamamdır..

sağol dostum eski haline döndü bilgisayar forumda gezerken şuan sorun yok ama ben garantiye alıp eski haline döndüreceğim.
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-12-2014 Saat: 23:39)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-12-2014 Saat: 23:38)legens07 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi anlatımıma geçeyim:

Enter’a bastığınızda  açılan pencerede ise  ister “önerilen geri yükleme”  seçeneğini seçin ve ileri deyin isterseniz de “farklı bir geri yükleme  noksası seç ” seçeneğini seçerek  başka yükleme noktaları varsa onların arasından hangi saat ve tarihe yükliyeceğinizi seçip ileri diyin.

leri dedikten sonra sizden hangi sürücüleri geri yüklemek istediğiniz soracaktır. Burada bende  sadece C: sürücüsü için sistem geri yükleme açık olduğu için C: sürücüsü seçeneği var. Zaten size de tavsiyem işletim sisteminizi hangi sürücüde ise sadece o sürücüyü geri yüklemenizdir. Sürücüyüde seçtikten sonra Son yazan butona basın. Butona bastığınızda sistem geri yükleme çalışmaya başlayacaktır. Bilgisayarınızın kapanıp tekrar açılmasını bekleyin. Bilgisayarınız açıldığında Sistem başarıyla yüklendi gibi bir uyarı alırsınız. işlem tamamdır..

sağol dostum eski haline döndü bilgisayar forumda gezerken şuan sorun yok ama ben garantiye alıp eski haline döndüreceğim.

Rica Ederim Baska bı sorunuz olursa Bana Öm den ulasa bılırsınız Elımden Gelen yardımı Verebılırım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şuan yok sağolasın :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-12-2014 Saat: 23:40)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şuan yok sağolasın :)

Rica :) <3
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-12-2014 Saat: 23:31)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Son 20 saat önce güncelleme yaptım geri döndürülürmü ?

1 Gün Önceye Al Hiç Bir Sıkıntı Kalmaz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aynen öyle oldu hiç sıkıntı yok şuan sağolun
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:iyib -

Online Shopping App