Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SA:MP
J7E95q.png

RP bilenler varmı? SA:MP ayrıca gta sa - samp modları isteyenler bana ulaşabilir her konuda yardımcı olurum.
VDS Kullanıyorum kurulumu yeni yaptık bilenler varsa helper/admin arayışındayım benim için iyi olacaktır :)

-Rep vereceğim.

-Bilmeyenler yorum atmasın. (admin olurum komutları bilmiyorum vb.)

-Boş yorumlar yollamayın. (Başarılar tarzında)

-Referans'ınız varsa gösterebilirsiniz.

Oynamak isteyen herkez için IP veriyorum; 78.135.99.183:7779

MY Roleplay ~ v2.1
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O değilde millet çok fena reklam atıyor. Ben Safari RP'nin yönetimindeyim, Böyle şerefsizlik yok gelip reklam atıp trolleyip çıkıyorlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Biliyorum Ve Anlıyorum Ama Yeni Pc De Gta Sa Yok :(
Benim Serverde Vardı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aslında freeroam olsa sana yardımcı olabilirdim,rp çok sevmiyorum ya :)
Günlük online ortalaması kaç swnin ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Trolleyenler çok safari bir türk serveri orada ingiliz ismiyle girince "/ban" atıyorlar ne olacak "/nrn" atsan? :)

Ayrıca safaride yönetimde olsanda birşey değişmiyor sami varya (gavat sami demişlerdi hacklendiğinde) parayı ödüyor deve gibi yatıyor reklam atan çok olur :) YN-G pawn'ını kullanıyorlar ben ordan burdan toplayıp kendim uğraştım.

v2.1 güncellemesinde eklenenler;

-Selfie modu eklendi. (/selfie)

-Hile testi eklendi.
-Komutlarda düzenlemeler yapıldı.
-VIP'lere yeni özellikler eklendi.
-Kapı buglarının bazıları giderildi. (Hayla uğraşıyorum)
-Point sistemi kaldırıldı.
-Birkaç komut düzeltildi.
-LSPD'ler artık tazer'ini işbaşında olmadanda çıkarabilmesi ayarlandı.
-Admin komutları düzenlendi.
-Rcon şifresi değiştirildi.
-Oluşum isimleri güncellendi.
-LST oluşumu eklendi.
-harita komutu /navigasyon olarak değiştirildi.
-Paten eklendi. (/paten)
-Aile liderleri artık kasasının yerini belirleyebilecek. (/ayarla kasa)

(08-12-2014 Saat: 20:31)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aslında freeroam olsa sana yardımcı olabilirdim,rp çok sevmiyorum ya :)

Şuanda sunucuyu yeni aktif hale getirdik 3-4 saat oluyor açalı online rekorumuz şuanlık 3 :) yavaş yavaş büyeyeceğiz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
San Andreas Var Ama Samp Yok :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anlıyorum SA:MP'dan Fakat VPS İle Teamspeak 3 Serverları Açıp Satmanda Büyük Yardım Ederim 16 Milyon Kişilik 25000 Kişilik Lisanslar Var 512 Kişilik Lisanslar Var İstersen Yardım Edebilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
"/nrn" atıyoruzda, Adamlar  aynı adlarını yolluyor. Bir süre sonra karakter ban atıp ip'leri açıyoruz. Şahsen kendinize özgü modlar ve maplar kullanmanızı öneririm. Telif hakları sorun çıkartabiliyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben mta'yı biliyorum :) samp hiç oynamadım ama daha düşük ayarı galiba mta gelişmiş diye biliyorum ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-12-2014 Saat: 20:33)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: San Andreas Var Ama Samp Yok :)

(08-12-2014 Saat: 20:33)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Anlıyorum SA:MP'dan Fakat VPS İle Teamspeak 3 Serverları Açıp Satmanda Büyük Yardım Ederim 16 Milyon Kişilik 25000 Kişilik Lisanslar Var 512 Kişilik Lisanslar Var İstersen Yardım Edebilirim.

Teamspeak3 ile ilgili bir sorun var evet bakacağım lisanslar bendede var orası sorun değil ama VDS'de ts3 açılımı sorun bendeki Linux kullanıyoruz axbilisim buda sorun yaratmıyor değil. :)

Yj57ka.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teknology

(08-12-2014 Saat: 20:31)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aslında freeroam olsa sana yardımcı olabilirdim,rp çok sevmiyorum ya :)

Şuanda sunucuyu yeni aktif hale getirdik 3-4 saat oluyor açalı online rekorumuz şuanlık 3 :) yavaş yavaş büyeyeceğiz.

Freeroam yapma gibi şansımız yokmu daha önce freeroamda çok yetkili oldum rpde komutları falan bilmiyorum sana yardımım dokanır , reklam vs.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-12-2014 Saat: 20:38)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teknology

Freeroam yapma gibi şansımız yokmu daha önce freeroamda çok yetkili oldum rpde komutları falan bilmiyorum sana yardımım dokanır , reklam vs.

Maalesef RP olarak düşündük; rp olarak açtık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-12-2014 Saat: 20:34)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: "/nrn" atıyoruzda, Adamlar  aynı adlarını yolluyor. Bir süre sonra karakter ban atıp ip'leri açıyoruz. Şahsen kendinize özgü modlar ve maplar kullanmanızı öneririm. Telif hakları sorun çıkartabiliyor

Toplama tarzı bir modum var ayrıca maplarımı kendim yapıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğerki İstersen Teamspeak 3 Server Kurmanda Yardımcı Ve Bilişim Firması Kurmanda Tanıtımlarda Yardımcı Olabilirim  Kodlar İle Teamspeak 3 Açabilirsin. Program İle Sunucularını Barındırırsın 2 Saniyede Ts3 Açabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-12-2014 Saat: 20:58)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eğerki İstersen Teamspeak 3 Server Kurmanda Yardımcı Ve Bilişim Firması Kurmanda Tanıtımlarda Yardımcı Olabilirim  Kodlar İle Teamspeak 3 Açabilirsin. Program İle Sunucularını Barındırırsın 2 Saniyede Ts3 Açabilirsin.

Bi yardıma hayır demem :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ÖM İle Facebook Veriyorum Ozaman ? 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-12-2014 Saat: 21:04)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ÖM İle Facebook Veriyorum Ozaman ? 

Sanırım eklisin, bir bakayım genede.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayır Değilim Facebook'larım Çalınmıştı Bir Kişiye Şifremi Vermiştim Tüm Hesaplarımı Çalmıştı Herkez Alay Ediyordu Güvendiğim Birisiydi .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herneyse istek yolladım ayrıca pc özelliklerimi istediğin konuyada yolladım bakabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
rezerved*
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform