https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destek HK.
Heart 
Arkadaşlar siteye ne oluyor ? 

Herkez konu kasma derdinde Allah Allah destek isteyenlerin konularını ön sırada tutsak ? 
Burası destek tamam konu açmayın demiyorum ama az açın insanlar sonra " Destek hiç destek vermiyor çok kötü sanki genel site gibi konu açıyorlar " diye bilirler . Lütfen dikkat ve özen gösterelim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Gece 30 Tane Açtım Doğrudur Nickimin Değişmesi İçin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Açtığımız Konular O Konuda Yardım İsteyenlerin İşine Yararsa Ne Diyeceksin ? :) Yararlı Konular Açıyorsa Yardım Arayanlar Bakarak İlgilenebilir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence bu tür konular açılmasın değilde, Akşam 22:00 - Sabah 11:00 Arası açılsın. Ön planda destek konularını tutarız. Konu kasacak olanda kasar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-12-2014 Saat: 19:56)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence bu tür konular açılmasın değilde, Akşam 22:00 - Sabah 11:00 Arası açılsın. Ön planda destek konularını tutarız. Konu kasacak olanda kasar.

Katılıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-12-2014 Saat: 19:47)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben Gece 30 Tane Açtım Doğrudur Nickimin Değişmesi İçin.

Sadece nick için mi ? 

Ben sadece Türkperest™ yapardım değişik değişik nicklere gerek yok...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-12-2014 Saat: 20:01)türkperest Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-12-2014 Saat: 19:47)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben Gece 30 Tane Açtım Doğrudur Nickimin Değişmesi İçin.

Sadece nick için mi ? 

Ben sadece Türkperest™ yapardım değişik değişik nicklere gerek yok...
Fakat Herkez İstediğini Yapabilir Haddini Aşmadıkça Reklam - Argo - Küfür Gibi Şeyler Harici Herşeyi Yapabilir. Konu Açma Özgürlü Olmasa Buraya Destek Forumu Denemez Denmez Bile.  Mesela Adam Nickini Beğenmiyor Destek.10TR.NET Yöneticileri Gece Boş Bi Vakitlerde 50 Konu Açana Nick Değiştirme Hakkını Verdiler Bunu Kullanmasınlar mı ? Nickini Beğenmiyorsa 50 Konu Açarak Gece Değiştirebilir Bunda Özgürlük  Vardır Herkez Konu Açabilir İyi Günler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkes yetki peşinde neden konu açsınki yoksa çokta umrunda sanki konu açmak yetki olmasa yalan mı?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-12-2014 Saat: 20:00)türkperest Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-12-2014 Saat: 19:56)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence bu tür konular açılmasın değilde, Akşam 22:00 - Sabah 11:00 Arası açılsın. Ön planda destek konularını tutarız. Konu kasacak olanda kasar.

Katılıyorum.

Zaten Öyle.Admin Bir Konuda Belirtmişti Gece Saatlerinde-Forumun Durgun Vakitlerinde Konu Açın Nick Değişimi İçin..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu açmanın zararı yok.  Herkes soru cevap köşesine bakarsan insanların sorunlarını çözebiliriz. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben açmayı planlıyordum bu konuyu bu forum destek forumu değilmi genel foruma çevirdiler geceleri açın şöyle peş peşe konuları
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping