08-12-2014 Saat: 02:54
Tekrardan merhabalar..
Fazla uzatmak istemiyorum aslında ama uzatmak da içimden geliyor gibi gibi :D
Ben Burak Acil 19 Yaşındayım İzmirde yaşıyorum bu kadarı yeterli zaten eskilerle tanışıyoruz..
Gelelim gözüme carpan olaylara.
TaaRRuZ : admin olmuş tebrik ediyorum bu kadar azmin sonu bunu hakettirir bir insana hey gidi günler hey ilk zamanlar geldi aklıma birbirimize forumlarla ilgili sürekli soru sorardık..
jungi : tabiki sende admin adayı olmuşsun seni ilk ikizlerforum zamanında tanımıştım. Logosunu rütbeleri bir kaç eksigini yapmıştım. Sende demekki rahat durmamışsın yine birşeylerin peşinde koşmussun tebrik ederim tekrardan..
Aslında daha yazmak isterimde kimse okumuyacagı için yazmak istemedim :D
Fazla uzatmak istemiyorum aslında ama uzatmak da içimden geliyor gibi gibi :D
Ben Burak Acil 19 Yaşındayım İzmirde yaşıyorum bu kadarı yeterli zaten eskilerle tanışıyoruz..
Gelelim gözüme carpan olaylara.
TaaRRuZ : admin olmuş tebrik ediyorum bu kadar azmin sonu bunu hakettirir bir insana hey gidi günler hey ilk zamanlar geldi aklıma birbirimize forumlarla ilgili sürekli soru sorardık..
jungi : tabiki sende admin adayı olmuşsun seni ilk ikizlerforum zamanında tanımıştım. Logosunu rütbeleri bir kaç eksigini yapmıştım. Sende demekki rahat durmamışsın yine birşeylerin peşinde koşmussun tebrik ederim tekrardan..
Aslında daha yazmak isterimde kimse okumuyacagı için yazmak istemedim :D
Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø
----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.