Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstifa
(20-11-2014 Saat: 00:52)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kodları değiştirip sunarım önünüze hemde kendi kodlarımla..Hemde aynısını yaparım 2 dakika içinde.

Yani benim anladığım kadarıyla: senin yaptığın bir duyu panosunu kendisi senin başka bir css tasarımından alıntı yaparak birleştirmiş ve sunmuş ¿?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet, öyle bir cümle kuruyorum ben.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ozaman sen haklısın :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle düşünenler yok işte.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2014 Saat: 01:03)point1234 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ozaman sen haklısın :)

Bu kadar düz mantık mıdır yani sonuç sence? Kodlama biliyor musun?
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
doğru o powerde kodlama biliyor demi? 2 dashed kodu ekle kenarlık oval kodları 0px yap bitti :D Gerçekten kodlama uzmanı ..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Senden iyi bildiğine eminim Emre.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2 dashed kodu ve oval kenarlıkları 0px olarak ayarlarsak bende öyle yaparım 2 dakika mı almaz ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2014 Saat: 02:20)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-11-2014 Saat: 01:03)point1234 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ozaman sen haklısın :)

Bu kadar düz mantık mıdır yani sonuç sence? Kodlama biliyor musun?

Öyle değil adminim. Benim bu konudan ne anladığımı yukarda yorumda yazdım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence Konuyu Uzatmamak gerek.Bunu resimlere bakarak söylüyorum kodlara bakmadım power kodlarda değişiklik yapmış ama emrekrm hocamında kodlarını alıntı yapmış olabilir.Alıntı yaptıysa ve izinsiz se emrekrm hocam haklıdır.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2014 Saat: 13:37)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2 dashed kodu ve oval kenarlıkları 0px olarak ayarlarsak bende öyle yaparım 2 dakika mı almaz ;)

Sen Merti Tanımadığın İçin Böyle Konuşuyorsun.İstersen Eski Kodlamalarına Temalarına/mıza Bak Onlardamı Alıntı?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görüşürüz...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer beni tanısaydın böyle bir şey yaptığımı söylemezdin. Bak burada beni tanıyan çok kişi var ve coderlik yeteneğimi biliyor. İlk beni söylemedim sonra herkes senin haklı olduğunu söyledi şimdi söylüyorsun herkes haklı buluyor beni bak. Kişilik de önemli. Eminim ki sen sadece yaptığım tasarımın görüntüsüne bakmışsın. Allah aşkına bir inceler misin ? Sen orda birçok kod kullanmaşsın. Bende kod sayısı az. Ben her zaman sade kodlama yapmaya özen göstermişimdir. Tekrar söylüyorum , beni tanısaydın bu suçu bana atmazdın ve kodları inceleyip de gelirdin..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2014 Saat: 15:00)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence Konuyu Uzatmamak gerek.Bunu resimlere bakarak söylüyorum kodlara bakmadım power kodlarda değişiklik yapmış ama emrekrm hocamında kodlarını alıntı yapmış olabilir.Alıntı yaptıysa ve izinsiz se emrekrm hocam haklıdır.

Kodlara bakıp da konuşun. Her şey css kodlarında saklı..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet, css başkasından çalıntı tasarım benden çalıntı ;) Bir tasarım benim ki ile aynı olacak? Güldürme insanı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2014 Saat: 17:48)EmreKRMN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet, css başkasından çalıntı tasarım benden çalıntı ;) Bir tasarım benim ki ile aynı olacak? Güldürme insanı.

Bir kere de işe olumlu bakmayı denedin mi ? Tekrar Söylüyorum: Ben asla hiç kimseden bir tasarım ÇALMADIM. Ve çalmayacam da ..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Power benim konuma o zaman paylaştığım zaman baktın, şimdi geldi aklıma peki hiç düşünmedin mi böyle bir tasarım gördüm ayıp olur diye? Tüm herşey de aynı m olur tasarımla :D Güldürüyorsunuz kendine ve devam ediyorsun. Adam gibi yalan söylemeyi de beceremiyorsun, benim yeğenim bile (yalan söylemez amcasına ama) yalan söylerse senden daha iyi söyler :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben yalan söylemiyorum.. Ayrıca neden bu konuyu buralara getirdin hala anlamış değilim. Keşke beni tanıyor olsaydın da bu hiç olmamış olsaydı. Ayrıca tüm her şey aynı değil. Ben ne renkli yaptım bak. Hover de verdim. Ben her şeyi tatlıya bağlamaya çalışıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuya Karışmak İstememiştim Ama
Power,Alıntı Kod Veya Tasarım (Ç)Alıntı Yapacağını Sanmam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Taklit aslını yüceltir :) değmez zaten internette bir ton kod var kendiside kodlamıştır sıkma canını ama tek bi açıdan bakmamalısın :) Forumda herkesin gelişmesi lazım bir şeyi ilk sen yaptın diye başkasının yapmaması biraz kötü olur doğrusu :) Destek forumu üyelere yardım etmek vede yardım eden üyelerin gelişmesi amacıyla açıldığını düşünüyorum yani gelişirken birbirinden kopya çekmek gerekebilir ama altına şu arkadaştan ilham aldım dememesi kesinlikle yanlış olur
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping