Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ne Tür Site Açmalıyım ?
Birçok forumda bu soru çok soruluyor. Ne Tür Site açmam gerekiyor? Hangi siteler çok kazandırır? gibi soruları çok sık duyar olduk.

En çok kazandıran site türleri diye bir durum yoktur. İnternetten para kazanma amacı ile başlayan projeler pek ileri gidemiyor malesef. Kategori farketmez. İyi yaptığın, emek verdiğin site başarıya ulaşıyor. Bazı projeler tek başına olacak gibi değil. Bir ekip gerektiren projeler var.

Peki gerçekten ne tür site açmalıyım?
En iyi olduğunuz alanı seçin. En çok bildiğiniz, en iyi yaptığınız iş ile ilgili bir site açın. İyi bir yemek uzmanıysanız bir yemek sitesi açın. Teknoloji'den çok iyi anlıyorsanız bir teknoloji sitesi kurabilirsiniz. Burada amaç bi noktaya gelince tıkanmamak, her zaman yazabilecek, paylaşabilecek, öğretebilecek makaleler çıkarabilmek, kopyala yapıştır mantığından uzaklaşarak özgün yazılarla internet dünyasına katkıda bulunabilmektir. Zaten kopyala-yapıştır metodu ile pek bir yere gelinmez. Bu siteler kısa sürede kapanırlar.  

Çok kazananları kesinlikle taklit etmeyin
Forumlarda bloglarda bahsedilen, moda siteçi açtım ayda 2000 tl kazanıyorum, ingilizce içerikli site açtım ayda şu kadar kazanıyorum, iş makinaları sitesi açtım bu kadar kazanıyorum gibi yazılar sizi yanıltmasın. Bu yazıları okuyan herkes emin olun "bende bi tane açayım ne kadar zor olabilir ki" diye düşünüyor. Ama hiç bilgisi olmadığı bir bölümde sırf para kazanmak için açılmış bir site yada blog'da çok kısa süre sonra diğerleri gibi kopyala yapıştır yapılmaya başlanıyor, özgün makaleler üretilemiyor, çöp siteler arasına giriyorsunuz. Kaybettiğiniz vakit ve varsa nakit işin cabası. Hiç bir yere varamadığınızla kalıyorsunuz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yararlı bir konu , Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli değil Rica ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: