Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Galaxy Alpha satışa sunuldu.
Samsung'un metal çerçeveli akıllı telefonu Galaxy Alpha raflardaki yerini almaya başladı.

galaxy-alpha.jpg

Samsung’un bugüne kadar ürettiği en ince ve Android işletim sistemli ilk metal çerçeveli akıllı telefonu Galaxy Alpha eylül ayı içerisinde dünyanın birçok noktasında kullanıcılarla buluşacak. Telefonun satışına resmi olarak İngiltere’de başlandı. Samsung tarafından satışa sunulan Galaxy Alpha’nın fiyatı 549 sterlin (1.959 lira) olarak açıklandı.

Galaxy Alpha İngiltere’de online teknoloji marketler tarafından da listelenmeye başladı, üstelik Samsung’un belirlediği fiyattan daha uyguna satılıyor. Unlocked-mobiles Galaxy Alpha’nın fiyatını 500 sterlin (1.785 lira) olarak belirledi. Galaxy Alpha’nın geçtiğimiz günlerde Polonya’da 2,699 PLN (yaklaşık 1.805 lira) ön siparişe açıldığını hatırlatalım. Söz konusu fiyatlar Galaxy Alpha’nın ülkemizde 2.000 lira seviyesinden satışa sunulacağını gösteriyor. Telefonun siyah, mavi, altın, gümüş ve beyaz renkleri mevcut.

1410587564_88.jpg

4.7-inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran, 20nm fabrikasyon sürecinde üretim gösteren 4+4 çekirdek yapısına sahip Exynos 5430 işlemci, LTE-A desteği, 1860mAh batarya, parmak izi sensörü, 4K video kaydı gerçekleştiren 12MP arka kamera, 2.1 megapiksel ön kamera, suya karşı dirençli yapı ve Android 4.4.4 işletim sistemi Galaxy Alpha'nın öne çıkan teknik özellikleri.

Not: Alıntıdır
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Abi adamlar işi biliyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
o kadar fazla mıydı? biri bana 1200 falan diyordu. Neyse şimdiye kadar almak istediğim tek telefon.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet, biraz fazla ama güzel bir telefon.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tasarım Açısından Çok Beğendim Fakat Fiyar Biraz Fazla Olmuş..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Belki düşmüştür, üzerinden bir süre geçti.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-10-2014 Saat: 14:45)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Belki düşmüştür, üzerinden bir süre geçti.

Şimdiye Düşmüştür.Fakat Çıkış Fiyati Çok Olmuş..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
görünüş bakımından note 4e benziyor sanki
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daha küçük.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Telefon çok iyi diğerlerinden daha çok beğendim sanki, özellikle görünüşünü. Konu için teşekkürler. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping