Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KailyDesign Rank Seti
pvlLdJ.png

RE2qWZ.png

NYm7zQ.png

aPm6V7.png

Y3mAYA.png

8mAJVA.png

DopaQZ.png

mqmnQY.png

EQkZXv.png

Dosyada bi kaç tane daha rank var.Her rankın psdsi mevcuttur.

TIKLA İNDİR
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beğenmedim Gelişmeli :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-09-2014 Saat: 14:17)Hosting Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beğenmedim Gelişmeli :(

Bıkmadınız demi aynı yorumları atmaya ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arka planı layer mi?

Eline sağlık bu arada güzel olmuş, rengini değiştirebilir isem kullanırım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-09-2014 Saat: 14:22)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arka planı layer mi?

Eline sağlık bu arada güzel olmuş, rengini değiştirebilir isem kullanırım.

Evet,layer.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence çok gguzel olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Footerdaki Gör Kurallari Linkine Tikla ve Bütün Maddeleri oku.İnsanlarin Görüşüne Saygi Duyulmalidir.Ben Böyle Görüyorum,hadi beğenmedim sanki hep mi öyle yaziyorum beğendiğimde oluyor 'Eline Sağlik Güzel Olmuş'diyorum...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-09-2014 Saat: 14:44)Hosting Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Footerdaki Gör Kurallari Linkine Tikla ve Bütün Maddeleri oku.İnsanlarin Görüşüne Saygi Duyulmalidir.Ben Böyle Görüyorum,hadi beğenmedim sanki hep mi öyle yaziyorum beğendiğimde oluyor 'Eline Sağlik Güzel Olmuş'diyorum...
Bu görüşler hep aynı olursa ben saygı duymam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eleştiri kaldıramıyorsan burada paylaşmayacaksın.İnsanlar sonuçta düşüncelerini yazmakta özgürler.(kurallar çerçevesinde.)

-Diğer bir madde sadece beğenmedim yeterli değil.Nesini beğenmedin onuda yaz ki bir nevi eleştiri destekli öneri gibi gözüksün.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-09-2014 Saat: 15:25)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eleştiri kaldıramıyorsan burada paylaşmayacaksın.İnsanlar sonuçta düşüncelerini yazmakta özgürler.(kurallar çerçevesinde.)

-Diğer bir madde sadece beğenmedim yeterli değil.Nesini beğenmedin onuda yaz ki bir nevi eleştiri destekli öneri gibi gözüksün.
Ben eleştiri kaldırabiliyorum yorumlar hep aynı olunca,farklı şeyler oluyor maalesef.
Bi insan ilk önce kendine bakmalı başkalarına yorum atarken.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Elestirim: grafiker ranki jpg formatında olmuş sanki
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-09-2014 Saat: 15:30)Hosting Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Elestirim: grafiker ranki jpg formatında olmuş sanki
Kontur olduğu için diyeyim bende sana.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beğendim Güzel Olmuş
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-09-2014 Saat: 16:37)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beğendim Güzel Olmuş

Sağol.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoş olmuş.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Okuyosan çok güzel olmuş. Normal rank gözüyle bakarsak göze kötü görünüyor olabilir ama temalarda ve özellikle sade temalarda çok güzel durur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-09-2014 Saat: 23:59)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Okuyosan çok güzel olmuş. Normal rank gözüyle bakarsak göze kötü görünüyor olabilir ama temalarda ve özellikle sade temalarda çok güzel durur.

Okuyorsan derken ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping