https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1150 liraya laptop önerileriniz..
Arkadaşlar, 7. Sınıf ve takdir aldığım için ailem laptop almaya karar verdi..

Ben bilgisayara 1 saat giriyorum, diyelim ki 1 saat full oyun oynadım ısınmasını istemiyorum açıkçası..

Oyun oynamalık laptop istiyorum..

Marka olarak; asus,lenova,samsung..

Not; 1150 lirayı aşmayınız, indirimde olabilir..

Not 2: Boşu boşuna hayırlı olsun filan diye post kasmayın..

Önerilerinizi bekliyorum.. *-*
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun :D

Nirvana öneririm.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Casper'in laptoplarından al ben masaüstü kullanıyorum sabahtan geceye kadar oturuyorum birşey olmuyor ısınma var tabii ama azcık o kadarda olsun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Saolun, öneriler derken ben diyorum ki diyelim ki telefon istiyorum Samsung Galaxy S3 filan yani laptop içinde öyle önerilerinizi bekliyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Casper nirvana yada Toshiba eski sürümlerinden öneriririm.

Samsung Galaxy S6 Demo adlı cihazımdan TapaTalk uygulaması kullanılarak gönderildi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Casper çok ısınıyor diye okudum, toshiba eski nerede bulucam ki? 0 alsam daha iyi değil mi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eski sürüm derken eskilerinden yani,daha büyük ekranlı olanlarıdan toshiba mağazalarında var.Satellite olması gerek benim bilgisayarım çok memnununm yani.

Samsung Galaxy S6 Demo adlı cihazımdan TapaTalk uygulaması kullanılarak gönderildi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Onca kaliteli markalar dururken, kim Casper'ı tercih eder ki? Daha kendisi bile üretim yapmıyor. Alacaksan Teknosa'nın karne indirimi yaptığı katologlara göz at. İndirimli istemiyorsun ama zaten orada indirimde dediği ürünleri, indirimsiz aynı fiyata başka bir yerde de bulabilirsin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2014 Saat: 16:41)AnimeServis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Onca kaliteli markalar dururken, kim Casper'ı tercih eder ki? Daha kendisi bile üretim yapmıyor. Alacaksan Teknosa'nın karne indirimi yaptığı katologlara göz at. İndirimli istemiyorsun ama zaten orada indirimde dediği ürünleri, indirimsiz aynı fiyata başka bir yerde de bulabilirsin :)

Bende karne indirimini düşünüyorum işte :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İndirimli bilgisayar sakın alma.

Probook almanı tavsiye ederim çok başarılı servisleri var. Garantisi geçse bile bedava tamir ediyorlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2014 Saat: 17:06)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İndirimli bilgisayar sakın alma.

Probook almanı tavsiye ederim çok başarılı servisleri var. Garantisi geçse bile bedava tamir ediyorlar.

İndirimli neden almıyım ki? Konuyu güncelledim, indirimli laptoplar olabilir..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel *-*
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-06-2014 Saat: 15:41)Forumsetup Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-06-2014 Saat: 17:06)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İndirimli bilgisayar sakın alma.

İndirimli neden almıyım ki? Konuyu güncelledim, indirimli laptoplar olabilir..

Mutlaka en sorunlu olanlar indirimde oluyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
benim leptop yandı yanacak ama hiçbşey olmadı .s (1970 lerden kalma :D)

casper-nirvana-cku.1000-4k05v-b_2-x.jpg

1100 TL casper nirvana (ben olsam masaüstü alırdım , ama eğer oyun oynamıycaksan leptop al)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oyun oynucam, ezik ezik shop yapıcam sitem için, html filan öğrenicem..

Casper çok ısınıyor, nette okudum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendi PC MArkam Olarak Acer Önerirdim.
Ama Lenovo da Güzel Markadır. 1 - 1,5 Ay Kadar Kullandım, O Kadar Oyun Oynadım, Film İzledim Neredeyse Hiç Isınmadı.(neredeyse diyorum)

Bu Arada Konudan Bağımsız;
@bozkurt06: neden oyun için masaüstü öneriyorsun? benim laptopta oynamadığım oyun kal(dı)madı. Hem Laptop Daha Rahat Oluyor :D İstediğin Pozisyonda Oyna. İstersen Amuda Kalkta Oyna :p
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Toshıba ya da Asus Al.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform