https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Sayın 10TL.net kullanıcıları!
(09-05-2014 Saat: 00:13)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: DerinDarbe , bır gun eger beyın naklı lazım olacaksa sana , gel bana sponsor olacağım sana . Yeter kı bırazcık aklın basına gelsın.
Senın bu forumla amacın ne bılmıyorum ama yavas yavas kım oldugunu ogrenıyoruz , yaptıklarından pısman olacaksın ve gerı donusu de olmayacak.
Tarafımca ban yedın afıyet olsun .

Kaan hocam ,

Sizi bu yüzden seviyorum ve bu yüzden daha üst yetkilere ilerlemenizi istiyorum..

Teşekkür ediyorum , milletin huzuru 5dk ' da olsa düzeldi..
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2014 Saat: 00:19)Sωєєη Lυѕѕ ツ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-05-2014 Saat: 00:13)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: DerinDarbe , bır gun eger beyın naklı lazım olacaksa sana , gel bana sponsor olacağım sana . Yeter kı bırazcık aklın basına gelsın.
Senın bu forumla amacın ne bılmıyorum ama yavas yavas kım oldugunu ogrenıyoruz , yaptıklarından pısman olacaksın ve gerı donusu de olmayacak.
Tarafımca ban yedın afıyet olsun .

Kaan hocam ,

Sizi bu yüzden seviyorum ve bu yüzden daha üst yetkilere ilerlemenizi istiyorum..

Teşekkür ediyorum , milletin huzuru 5dk ' da olsa düzeldi..

Cem aynı şeyi tekrar tekrar yapıyorsun. Bu konuda da gereksiz kaç tane mesajın var bunu sen de biliyorsun. Birdaha aynı hatayı yaparsan uyarı değil ban vermem gerekecek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Azimli Sıçan(Fare) Duvarı Delermiş Ha Gayret Belki Adam Gibi Durursan Kimse Farketmez Ama Böyle Bişey Mümkün Değil
Adam=DerinDarbe Gülesim Geldi 1Sn Heh
Geçen Hayvanlara Hakaret Ettiğim İçin 7 Gün Ban Yedim Hayvanlarında Bi Gururu Var Haklılar Aslında Sana Hayvan Demekle Büyük Hata Yaptım
Şuan Senin Cehennemde V.İ.P Koltuğun Hazır Bukadar İnsanı Uğraştırıyorsun Bi Hiç Uğruna
Sanada Yazık Her Hesapta Bi MSN , Onayla , Sonra Okadar Nicki Nasıl Hatırlarsın Bilemem Beyin Nakline Gerek Yok Aslında Patron Bu Askerde Akıllanır Aslında ama Böyle Bi Yaratığı askere Alırlarmı Bilemem
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping