Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Arkadaşlar
ben merve 19 yaşındayım 3 sene önce liseyi bitirdim hobilerim kitap okumak, müzik dinlemek , bulmaca çözmek ,dergi bakmak. yeni yerler görüp keşfetmeyi çok severim özellikle yurtdışı amerika almanya gibi .sevidiğim ünlüler yalın soner sarıkabadayı murat boz ferhat göçerdir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(18-04-2014 Saat: 17:35)KainatGüzeli Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben merve 19 yaşındayım 3 sene önce liseyi bitirdim hobilerim kitap okumak, müzik dinlemek , bulmaca çözmek ,dergi bakmak. yeni yerler görüp keşfetmeyi çok severim özellikle yurtdışı amerika almanya gibi .sevidiğim ünlüler yalın soner sarıkabadayı murat boz ferhat göçerdir.
Hoşgeldiniz,umarım kalıcı olursunuz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hoş geldin, kalıcı olman dileğiyle...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hoşbulduk arkadaşlar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
19 yaşındasın ve 3 sene önce (16 yaşında ) liseyi bitirdin . Tamam anlaşıldı yine pot kırdın .
Kilit+Çöp+Ban (DerinDarbe)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kilitli konu mesaj attığım için özür dilerim ama,birşey sormalıyım...

Cinsiyetini kız göstererek birdaha geliyor,muhtelemen 10 yaşlarında bir çocuk,bizden ne istediğini bilenler varmı ? ip ban attık bida ne amaçla geliyor ? ne amacı var ? birisi açıklık getirse konuya.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Son zamanlarda şu KİLİTLİ konulara yorum atmalar çoğaldı ..
Biz kilitliyorsak bir neden üzerine kilitliyoruz siz de bizim ekibimizin bir parçasısınız neden özel mesaj ile sorunuzu sormuyorsunuz ilgili kişilere ? Neden bu kişi ile ilgili yönetimde bulunan ilgili konulara yorum atmıyorsunuz ?
Yanlış , üyelere bu şekilde örnek olunmamalı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping