Yorum Sayısı: 6,697
Konu Sayısı: 515
Rep Puanı:
219
Teşekkürler: 4
5 mesaj içinde 12 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Saint
SanalPara (SP): 63 SP
08-03-2014 Saat: 20:43
(Son Düzenleme: 08-03-2014 Saat: 20:45, Düzenleyen: Saint.)
Arkadaşlar forumda rep karşılğı işler yapıyosunuz rep kazanınca napıcaksınız repiniz 100 oldu diyelim ne işinize yarıyıcak ayrıcalığınızmı olucak kimse 100 repiniz var diye size bi ayrıcalık tanımaz şimdi konunun altına bazı kişiler(bu işlere girenler) ben üyeleri sevindirmek istiyorum gibisinden mesaj atıcak sevindirmek istiyorsan gidicen forumuna konu açıcan hayrına bukadar basit ha 100 rep ha 10 rep bişey farketmez sadece sayı bu bu sayıyı yükselmeniz bişey değiştirmez
Mesela birgün sınırsız banlanırsanız o repler ne işinize yarıcak size aaa bunun repi çok fazla dur banını açalım demezlerki
Haksızsam Haksızsın Deyin
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.
Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
Yorum Sayısı: 5,930
Konu Sayısı: 536
Teşekkürler: 3
6 mesaj içinde 437 teşekkür verildi.
rayray93
SanalPara (SP): 261 SP
Bunu bende söylüyorum sırf tabloya girmek için rep kasıyorlar bunun hiçbir önemi yok.
Post kasıyorlar tabloya girelim diye e giriyorsunuz 1000 mesajınız tek bir işe yaramıyor.
Emeğiyle "Rep verebilirsiniz" uyanıklığı falan yapmayanlara bakın. Tabloya yeni girdiler veya düşüyorlar değilmi? Umurlarında değil ben destek veriyorsam, üyeler dertlerine derman buluyorsa gerisine gerek yok.
Rep ile forumda hiçbirşey yapılmıyor. Yarışmalarda ödül olarak dağıtıyoruz tek önemi bu.
Yorum Sayısı: 6,697
Konu Sayısı: 515
Rep Puanı:
219
Teşekkürler: 4
5 mesaj içinde 12 teşekkür verildi.
Saint
SanalPara (SP): 63 SP
ray çok güzel anlatmışın :)
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.
Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
Yorum Sayısı: 8,409
Konu Sayısı: 823
Rep Puanı:
441
Teşekkürler: 1
1 mesaj içinde 44 teşekkür verildi.
meta the god
SanalPara (SP): 59 SP
Bu ne işe yarayacak zaten önemi yok repin...