Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Düşünce ?
Arkadaşlar uzun zamandır bu forumdayım 1 yılı geçti şubatın 4 ü civarında herkesle tatlı veya sert bir konuşma geçmişim oldu. kavga ettiklerimden özür dilerim.

benim hakkımda görüşlerinizi merak ediyorum almamı düşündüğünüz rütbeler ; beni layık gördüğünüz rütbeler neler ?

10tl.net hakkında yeterince destek verebiliyorsam ne mutlu bana...

Hertürlü Düşünce ve öneriye açığımdır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
seni bölüm şefi olarak gene görmek isterim bu aralar gördüğüm kadarıyla pek destek vermiyorsun galiba:)))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destek veriyorsun. Verdiğin desteğe göre seni bölüm şefliğine uygun görüyorum. Daha fazla destek verirsen genel şeflik de olabilir diye düşünüyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-02-2014 Saat: 00:52)Batuhann Nickli Kullanıcıdan Alıntı: seni bölüm şefi olarak gene görmek isterim bu aralar gördüğüm kadarıyla pek destek vermiyorsun galiba:)))

Bölümşefliğinden alınınca biraz sarsıldım sitelere yöneldim. ama devam ediyorum.

(10-02-2014 Saat: 01:12)LethalKinq™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Destek veriyorsun. Verdiğin desteğe göre seni bölüm şefliğine uygun görüyorum. Daha fazla destek verirsen genel şeflik de olabilir diye düşünüyorum.

Eskiden BŞ İdim zaten destek konusuna gelirsek fazla bakmıyorum dediğim gibi alınınca sitelere yöneldim ama her konuya destek vermeye çalışacağım bundan sonra.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet iyi bir arkadaşımızsın , çalışmaların güzel ve devamını dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-02-2014 Saat: 02:22)srdrylmz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet iyi bir arkadaşımızsın , çalışmaların güzel ve devamını dilerim.

Teşşekürler.

Grafiğe Bilgisayarım formatlandığından ara verdim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping