Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Sitem IP'mi Algıladı Nasıl Değiştirebilirm ?
Heart 
İyi Forumlar... Bakın Ben Bir Hacker'im Dolayısı İle Hep IP Adrsimle Uğraşıyorum. IP Değiştirerek Siteme Giriş Yapmak İstediğimde ''IP adresiniz bu oturum için geçerli değil'' Diyor. Ben Bu Özelliği Devre Dışı Bırakabilirmiyim ya da Sitemin Algıladığı Sahte IP'mi Orinal IP'mle Değiştiebilme İmkanım Var mı ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site adresiniz verilmeden destek beklemeyiniz.

Hacker dolayısıyla v.b diyosunuz belkide yabancı bir program kullanıyosunuz ?

örn ( Hotspot Shield ) ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende o sorun çıkıyor tekrar giriş yapınca giriyor. Bireysel birşey.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://kayateam9.10tl.net/

Buyurun Forumum, Hayır Yabancı Programdan Değil IP Değiştirmek İçin Kullandığım Bir Tarayıcı Eklentisi Sadece. Bu Eklentiyi Devre Dışı Bıraktığımda Dediğim Gibi Giriş Yapmıyor. Bunu Nasıl Devre Dışı Bırakabilirim ya da Değiştitirebilmemin Bir Yolu Var mı Acaba ?

(05-02-2014 Saat: 20:50)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende o sorun çıkıyor tekrar giriş yapınca giriyor. Bireysel birşey.

Bende Pano'ya Giriyor. Fakat ''Stil ve Eklentiler'' Gibi Herhangi bir İşlem Yapmaya Kalkışsam Sistem Kendi Kendine Çıkış Yapıp Yeniden Giriş Yapmamı İstiyor. Bunu Nasıl Devre Dışı Bırakabilirim ya da Değiştirebilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam Çözüldü.. Ayrıca Yardımcı Olmak İsteyen & Yardımcı Olan Arkadaşlara Çok Teşekkür Ederim.
// Saygılarımla //
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping