https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SelamunAleyküm DESTEK.10TL.NET Ailesi
Hala forumtr linkini bekliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar Adamı Suçlamayalım Admin Gelince Belli Olur Zaten Lütfen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-01-2014 Saat: 17:47)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ulan Metinn Yinemi sen Olum bi Bıkmadın Ya JustCraw JustPatron AjPatron Metinn Daha Saysam 5-6 tane daha çıkar ne işsiz adamsın sen töbest
Lan'lı Lun'lu konuşma..
(17-01-2014 Saat: 18:06)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10TL.NET'de admin olduğun bir sayfan varmı ? Profesyonelliğini görelim.
Başkalarına Hesap Sormak Sizin İşiniz Değildir.
(17-01-2014 Saat: 18:25)JustPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Lan Furikanmısın Nesin Bak Olm İstediğim Avatarı Kullanabilme Hakkım Var Youtubede Video İzlerken Adamın Avatarını Gördüm Ve Aldım Videoyu Veriyim Şimdi Onada İnanmazsınız

Youtube Gir Bunu Çeken Adamın Fotosuna Bak Ordan Aldım

Bu Arada JustCraw Kim ?

Bu Arada Beni Banlarsa Admin Banlar İstediğim Avatarı Kullanırım Kullanmam Bunada Siz Karışamazsınız Adminler Karışır Sade
Lan'lı Lun'lu konuşmayın..
(17-01-2014 Saat: 18:44)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Lan' lı Lu'lu konuşma . Biz karışamayız diye bir şey yok . Biz yanlış bir şeyi gördüğümüzde şikayet ederiz yada o üyeyi uyarırız .

Sınırları çok aştın .

Sınırların Ne Olduğunu Belirlemek Size Düşmez. Uygunsuz Durum Olursa RAPOR ET Butonuna Basın ve Sonrasına Karışmayın..

Bu Arada Merak Etmeyin. Foruma Kayıt Olanları Tarıyoruz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Edward ortada yetkili yoksa sorarız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Forum Grand » Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform