Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
'Metinn' Nickli Üye Şikayet (Desteğe Küfür)
vry14.jpg

hala geliyolar

biz artık reklam yapmıyoruz ama onlar hala durmuyolar.

Hala devam ediyolar..
vry7l.jpg
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Saka Gibi Sabah 12 De Basladi Is Saat Aksamin 10 U 10 Saattir Bi Kavganiz Bitemdi :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Alın buda Video Kanıt :
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Forumfunun şerefsizliğini herkes öğrenmiş durumda. Giderler 10 forumda reklam yaparlar sonra diğerleri onlarda reklam yapınca şikayet ederler şerefsizlik.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2013 Saat: 00:48)ForumYol Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumfunun şerefsizliğini herkes öğrenmiş durumda. Giderler 10 forumda reklam yaparlar sonra diğerleri onlarda reklam yapınca şikayet ederler şerefsizlik.

kİmin nerde reklam yaptığı belli tamam bizde reklam yaptık

artık yapmıyacağız

ama artık fazla oldurlar..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2013 Saat: 00:50)umut melih akyol Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-12-2013 Saat: 00:48)ForumYol Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumfunun şerefsizliğini herkes öğrenmiş durumda. Giderler 10 forumda reklam yaparlar sonra diğerleri onlarda reklam yapınca şikayet ederler şerefsizlik.

artık yapmıyacağız

Benim forumdada haksız yere yaptınız. Ben daha kozumu kullanmadım merak etmeyin ;) Şu forumum bi düzelsinde o zaman görürsünüz siz reklamı
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Uzattinizda Uzattiniz Ya ForumYol Kufur Etme Konuya Bir Yetkili Ilgilenmeli Artik Kilitlenirme.Ne Yapilir Bilmiyoeum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2013 Saat: 00:51)ForumYol Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-12-2013 Saat: 00:50)umut melih akyol Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

artık yapmıyacağız

Benim forumdada haksız yere yaptınız. Ben daha kozumu kullanmadım merak etmeyin ;) Şu forumum bi düzelsinde o zaman görürsünüz siz reklamı

merakla bekliyorum :)Ne olacakmış bakalım....

Biz artık reklam yapmayacağız ama onlar hala durmuyolar geliyolar halada geliyoyolar...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
grçekten abarttılar ama shoutbox u kapat yada ziyaretcilere kapat . Başka çaresi yok
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Forum açanlar kendi forumlarından sorumludur edilen küfürlerden de forum sahipleri ve o forumda kayıtlı olan küfreden şahıs sorumludur.Gereksiz yere tartışmayın konuyu kilitliyorum.Forumyol uygunsuz kelime kullanmaktan 1 hafta uzaklaştırıldı.Bundan sonra gereksiz şikayet konusu açanlarda en az 1 hafta ceza alacaklar ona göre konunuzu açın tartışma çıkaracak konular açmayın!

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping