Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ForumBlazer Şikayet
ForumFunı Biliyordur Herkez Üyesi Bol Olan Bir Forum Bende Bir Yetkili Kişisiyim Ama Yeni Açılan Forumblazer Uyarmamıza Rağmen Reklamlarını Sürdürüyor. Bende Uyarı Olarak Forumblazerde Reklam Yaptım 1 Kere Bu Bir Uyarıdır Dedim Siz Yaparsanız Bizde Yaparız Dedim Sonra Onlar Yapmaya Devam Etti Ama Biz Devam Etmekdik Hala Yapıyorlar Lütfen Gereği Yapılsın Saygılar

Reklama Maruz Kalan Forum:ForumFun.10tl.net

Reklam Yapan Forum:Forumblazer.10tl.net
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
İki forum arasında geçenler desteği ilgilendirmez konu kilit lütfen
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
2 forum arasında olanlar desteği ilgilendirmez. Ve bu karşılıklı bir reklamdır. .comlu site versem tamam dicem ondada birşey olmaz galiba.. Yani karşılıklı bir reklamdır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-12-2013 Saat: 20:07)Forumblazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2 forum arasında olanlar desteği ilgilendirmez. Ve bu karşılıklı bir reklamdır. .comlu site versem tamam dicem ondada birşey olmaz galiba.. Yani karşılıklı bir reklamdır.

Adamlar Bize Reklam Mı Yapsın Yani Forum Elden Gidiyor

(08-12-2013 Saat: 20:07)Forumblazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2 forum arasında olanlar desteği ilgilendirmez. Ve bu karşılıklı bir reklamdır. .comlu site versem tamam dicem ondada birşey olmaz galiba.. Yani karşılıklı bir reklamdır.

Hemde Biz Size 1 Kere Yaptık Sizin Yaptığınız Sayıyla Bile Gösterilemez!
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
(08-12-2013 Saat: 20:06)Frankly Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İki forum arasında geçenler desteği ilgilendirmez konu kilit lütfen

v9usc.png
v9utt.png

resimlerdeki Frankly Sensin dimi
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-12-2013 Saat: 20:10)ForumFun Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-12-2013 Saat: 20:06)Frankly Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İki forum arasında geçenler desteği ilgilendirmez konu kilit lütfen

v9usc.png
v9utt.png

resimlerdeki Frankly Sensin dimi

Evet benim bide ben Kricker Forumdaxa index attığınız kişi
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ayrı ayrı konu açmayınız. Forumfun sahibi zaten açmış bu konuda kilit.
PGM
Teşekkür verenler:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=50948&pid=296284#pid296284
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi