Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kimi Kırdıysam
Merhabalar Sayın Üyeler ve Yöneticilerim;

Dün Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersimiz de öğretmenimiz bize süper bir konudan bahsetti ve bana çok dokundu. "Kimsenin kalbini kırmayın, kimseyle kavga etmeyin, kimseyle küs durmayın bugün varız yarın yokuz" diye bir cümle kurdu. Aslında dün açacaktım konuyu ancak çok düşündüm ve öğretmenimiz çok haklıydı. O yüzden bu forumda kimin kalbini kırdıysam hepiniz den canı gönülden özür diliyorum, lütfen affedin. Kendim de biliyorum bu forum da olmasın da günahım çok :) İnşallah afedersiniz..

İyi Forumlar..

NOT: Öğretmenim filan dediğim için ilkokula filan gidiyorum zannetmeyin küfürü bıraktım 1,5 hafta oldu :) Türkçe'me sahip çıkıyorum bundan sonra böyle :) :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlkokula gitmiyorsanız (sanırım liseye gidiyorsunuz) bunun sizi öğretmeniniz söylemeden çok daha önce düşünmeniz gerekirdi. Çıkar amaçlı yapıyorsunuz gibi görünüyor birazda [öbür dünyaya yatırım] (bence)

ekleme: ben bir problem vs. görmedim sizde ama tahminimce çok önce oldu çünkü bir konu okumuştum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şimdi konuyu tam olarak düzenleyecektim. Lise 4 yani son sınıf öğrencisiyim. TaaRRuz adminimize özel mesaj da söyledim burada da söylerim, tüm mesajlarımı silin ama yeter ki affedin tekrar arkadaş olalım dedim :) Dediğim cümleye katılıyorum beni affetmek için tüm mesajlarımı veririm, mesaj dediğin nedir ki ? Hee öbür taraf diyorsunuz ben kendimi biliyorum günahlarım çok o yüzden siz affetseniz tüm günahlarım silinecek mi ? :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

YILLARIN FORUMU / Forumcu.10TL.NeT -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping