Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hotfile Kapatıldı..
Telif haklarıyla başı dertte olan Hotfile.com, sonunda pes etti ve kepenkleri indirdi. Sitenin son durumu, bu hizmeti kullanan kişileri fena halde üzecek gibi.

Dosya paylaşım siteleri, birer birer kapanmaya devam ediyor. Mega Upload'dan sonra bu sefer de popüler paylaşım sitesi Hotfile.com kalıcı olarak kapandı.
Site, ana sayfasına yerleştirdiği mesajda, ziyaretçileri yasal içeriklere yönlendirdi.

hotfile1386165205.jpg

Hukukçular ne dedi?
Purut Avukatlık Bürosu'ndan bilgisine başvurduğumuz Başak Purut, konuyla ilgili olarak;
"Dosya paylaşım sitesi açmak ve işletmek, aslında yasal bir girişim. Ancak, iş modelinin ağırlıklı olarak korsan paylaşıma yakınlaşması durumunda, telif haklarına sahip olan şirketlerin başvuruları sonucunda, resmi kurumların yaptığı denetlemelerde elde edilen verilerle bu karara varılabiliyor.
İşletmelerin, içerikleri denetleme konusunda hem eser sahipleri hem de resmi kurumlarla yakın çalışması, bu sorunu ortadan kaldırabilir" dedi.

Kaynak: Mybbdepo.com
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu Kötü Oldu :S

Tüm Uploadlar Boşa Gitti :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siteye Bagli Butun Linkler KIRIK Gozukecek Yani Kullanan Herkezin Konu Vb. Calismalari Gidecek Kotu Olmus
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kesinlikle Kötü Oldu.. Bence Bunlarla Sınırlı Kalmayacak..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kötü oldu :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-12-2013 Saat: 23:48)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kesinlikle Kötü Oldu.. Bence Bunlarla Sınırlı Kalmayacak..
Upload Sitelerinin Cogu Tehlikede Upload Sitesi Kalmazsa Ortalikta Ilerliyen Zamanda Internet Cokuse Ugrar Forum Konulari Vb.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hotfile kapandımı :O

en çok kullandığım bir upload sitesiydi çok kötü olmuş .
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:O kapandımı kötü oldu bu ..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-12-2013 Saat: 23:57)Batuhann Nickli Kullanıcıdan Alıntı: :O kapandımı kötü oldu bu ..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üzüldüm ya :(
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rapidshare ne zaman yolcu acaba
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yakında Yolcudur. Ancak dosya.tc ne yapacak asıl beni meraklandıran o.. Onu bayağı kullananlar var..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hotfile nası kapanır yaa :OOOO
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dosya.tc yi umursayacaklarini sanmıyorum. Gözleri Büyüklerde
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu tip sitelerin geleceği hiçbir zaman belli değildir zaten. Dosyalarınızı sağlam bir yerde tutmak istiyorsanız cloud sistemini kullanan upload sitelerini kullanmanızı tavsiye ederim. cloud sisteminin özeliği site kapansa bile dosyalarınızı geri alabilirsiniz. sadece linkleriniz kırılır. Örnek olarak mediafire vereyim.
Bir çok dosyayı telif hakı diye kaldırdı. ama kişinin kendi hesabında dosya mevcut. sadece linkler kırık görünüyor. Cloud sitesini kullanan upload siteleri
yahoo, copy, google drive, mediafire, mega..
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
valla şuan kendi upload sitem olan ve sadece benim forum sitemdekilerin bildiği upload sitesi sanırım en zararsız olan :)

genelde resimler için kullanılan bu site aynı zamanda dosya upload sitesi içinde kullanılıyor (sanırım max. 2 mb)

reklam oluyorsa editleyebilirim ama hotfile ve megaupload gibi siteler söz edilince benimde konuşma hakkımın olduğunu düşünyorum aynı zamanda kimsenin bu siteye takıcağınıda sanmıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
10tl.net dışı link vermek yasaktır.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2013 Saat: 00:26)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10tl.net dışı link vermek yasaktır.

Hotfile da 10tl.net dışı bir link olduğunu düşünerek kendi upload sitemin linkini paylaşmıştım fakat sanırım ünlü ve tanınmış sitelere haklı olarak müsama gösterdiğinizi bu uyarınızdan çıakrtıyorum herhalde doğru bir çıkarımdır.

Bilgilendirme için teşekkürler...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu bir post aracı oldu önüne gelen "Kapandımı ?" sorusunu sormakta...

Konunun kapatılması arz Ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Haklısın. Konuyu Kapatmayacağım ancak Tekrarlanırsa 1 Günlük veya 2 Günlük Ceza Uygulanacak..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping