Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tema iç arka plan
Arkadaşlar merhabalar! Bu sorun için en uygun bu forumu buldum. Forumun görünüşü ile ilgi idi. Umarım başlığı uygun yere açmışımdır. Yanlış ise taşıyınız...

JQNX.jpg

Yukaridaki ''Buralar dediğim yerin arka planını değiştirmek istiyorum. Sol taraftaki 2 tane ok çıkardım. Ve nokta nokta ile belirttiğim yerler...

Yanlış anlaşılmasın diye, sağ tarafta ''Bura kalacak'' dediğim yer ile bir oynama olmayacak.
Orası kalacak. Forumların iç planı o...
Dediği gibi solda ''Buralar'' dediğim ve iki ok çıkardığım yerin arka planını değiştirmek istiyorum...

Buu nasıl yapabilirim? Lütfen yardımcı olur iseniz sevinirim..

Saygılarım ile...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin Kp->Şablon Stil->Temalar->Kullandığınız Tema->Global css->url(Arka Plana Koymak İstediğiniz Resim) center fixed

Bu Kodu Resimde Gösterdim Yere Yapıştırcaksın
1yubf.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dediklerinizi harfiyen uyguladım. Fakat bir değişiklik olmuyor. Mor koyuyorum. Gözükmüyor bile... Olmadı. Başka yardım edecek yok mu? :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yok mu yardım edecek? Bu arkadaşın dediği olmadı... :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar, bu olayı bir türlü yapamadım. Olmuyor!

1. Resim

C22P.jpg

Arkadaşları yukarıdaki resimde kısaca olay. Şimdi bir tema var. O tema siyah. Ve bir arka plan var. O arka plan desenli lacivert. Bir de iç arka plan var. Koyu laciver... Yazılara göre arka plan, tema ve iç arka plan tanımlıyorum...

İç arka plan dediği yer-> 1. resimde bu alan demişim ve ok ile göstererek lacivert yazmışım. 2. resimde 2 tane ok çıkartıp ara bölümleri göstermişim yine...

Tema -> bu alan siyah dediğim yer. Burayı geçiyorum direk. Zaten biliyorsunuz..

Arka plan-> desenli olan. 1 resimde her iki yanada(Sağ ve sol) farklı yazmışım ve beyaz ile karalamışım...

benim istediğim tema ve arka plan değişmeden, iç arka planı lacivert yapmak...

2. Resim
J8S2.jpg

Yani bir önceki arkadaşın dediğinde zerre kadar bir değişiklik olmadı. Lütfen yardım edermisiniz? haftalardır uğraşıyorum... :(

dedikleriim iyi takip eder iseniz beni anlarsınız...

Saygılarım ile...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
url yazan kısm1 kald1r Sonra
altak1 arkaplan reng1n1 bununla değişt1r;

#d200ff yap ve kaydet.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok teşekkür ederim. ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN! Oldu... OH!

Ya ben global.css giremiyorum..

502 Bad Gateway
nginx/0.6.35

Bu hatayı veriyor. sanırım hep böyleydi. Hatırlamıyorum, fakat 2 hafta önce de böyle bir hata almıştım. O günden bugüne global.css girmedim. Lâkin yine o hata gitmemiş. Sorun neden kaynaklanıyor? :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O Hatayı Vermesinin Sebebi Sunucu Yoğunluğudur Yenileyn Tekrar Deneyin
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping