Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şikayet

Arkadaşlar Ben RooTX™

Foruma İlk Geldiğim'de eTiKeT™ tim hesabımı değiştirdim Ya TaRRuZ Adminimize Ya Karanlık veya en çokda şuphelendiğim OnLiNe 'ye Pm Atarak Belirttim Dedimki Ben RootX™ Hesabını Kullanmak İstyrm Bu Hesabı Banlayın Vs Vs Gibi Şeyler Dedim Daha Sonra Kapattılar rooTX™ e geçtm Nisan Dan beri Forumdayım ve DieseL Beni gelip Bugun banlıyor Sizcede Ortada Birşeyler yokmu

daha sonra taarruz adminimize mesaj attımbenı rootx hesabımı acıp bunu banlamadı burda hakkını yenılen varsa oda benım ben durduk yere multı hesap acmam bunuda bilin benden Şüphelenen Varsa Lütfen Alta Yassın OnLiNe Ustamıza Kesınlıkle Ama Kesınlıkle danışmam lzmdı ılk pm atan oydu cunku umarım hatırlıyorsunuzdur OnLiNe Usta
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Diesel bugünlerde bozutmus forumun huzurunu kaçırdı diyebiliriz benim cevaplarıma bile karışıyor (:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-10-2013 Saat: 19:16)Nicksiz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Diesel bugünlerde bozutmus forumun huzurunu kaçırdı diyebiliriz benim cevaplarıma bile karışıyor (:

Karşınızdakinin Yetkili Olduğunu Biliyorsunuz ve Böyle Konuşuyorsunuz. İsterseniz Yine Konuşun :@
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ama Haklıyım Herkesin Açıgını Arıyor ?

Hep Bizle Uğraşıyor Hiç Desteğini Görmedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

(30-10-2013 Saat: 19:23)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-10-2013 Saat: 19:16)Nicksiz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Diesel bugünlerde bozutmus forumun huzurunu kaçırdı diyebiliriz benim cevaplarıma bile karışıyor (:

Karşınızdakinin Yetkili Olduğunu Biliyorsunuz ve Böyle Konuşuyorsunuz. İsterseniz Yine Konuşun :@

Arkadaşlar Eğer Bana İnanmıyorsanız Yukarıda Yüce Allah 'var Ona İnanın Bari Eğer Söylediklerimin Hepsi Yalansa Annemin Babamın Uzerine Yemin Bile Edebilirim ve aynı Zamanda Dünyadaki Butun Herkezin Günahı'da benim boynuma söylediklerimin hepsi yalansa
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yöneticiler agresif tavırlardan kaçının...Sana gelince diyeceğimi özel mesaj ile belirttim.Bana multi açtığını söylemedin.Ben bilmiyorsam sorunuda ben çözmem.Her kime söylediysen bunu çözümü onda arayacaksın.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

(30-10-2013 Saat: 19:50)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yöneticiler agresif tavırlardan kaçının...Sana gelince diyeceğimi özel mesaj ile belirttim.Bana multi açtığını söylemedin.Ben bilmiyorsam sorunuda ben çözmem.Her kime söylediysen bunu çözümü onda arayacaksın.

Peki Emek Hırsızlıgını'da anladım Ben Emek hırsızı Oldugunuzu'da İnsanın Emeklerini Çalmaktan Vazgeç DieseL Emeğini Çalmaya Kalkıştıgın Tum İnsanlarım Gunahları Senin Boynuna TaaRRuZ Bey yalancıysam Sizin Günahlarınız'da benım boynumda İnşallah Allah Size Gerekeni Yapar Emek Hırsızlıgını Gösteriri Başınıza Gelmedik İş Bırakmaz Amin.. Yarabbim. Sen Büyüksün
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-10-2013 Saat: 19:59)Kelly™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-10-2013 Saat: 19:50)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yöneticiler agresif tavırlardan kaçının...Sana gelince diyeceğimi özel mesaj ile belirttim.Bana multi açtığını söylemedin.Ben bilmiyorsam sorunuda ben çözmem.Her kime söylediysen bunu çözümü onda arayacaksın.

Peki Emek Hırsızlıgını'da anladım Ben Emek hırsızı Oldugunuzu'da İnsanın Emeklerini Çalmaktan Vazgeç DieseL Emeğini Çalmaya Kalkıştıgın Tum İnsanlarım Gunahları Senin Boynuna TaaRRuZ Bey yalancıysam Sizin Günahlarınız'da benım boynumda İnşallah Allah Size Gerekeni Yapar Emek Hırsızlıgını Gösteriri Başınıza Gelmedik İş Bırakmaz Amin.. Yarabbim. Sen Büyüksün

Nedir yani? Adam yerine koyup cevap verdik diye mi bize burada beddua ediyorsun.Daha yerin yok burada.3 yaşındaki çoluk çocuk gibi buralarda veryansın etmeyin.Beddua döner dolaşır sahibini bulur..
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hayrola sen kimsinde böyle konuşabiliyorsun ?

Benim hakkımda şikayetin varsa admin,KaranLıK-61,TaaRRuz'a söyle yetkilierimi alsınlar.
Yetki önemli değil benim için burada yardımlaşmak.
Yetkisizde gelirim sen merak etme.

Rootx mi desem Kelly mi desem yoksa etiket mi desem bilmiyorum.

öyle bir durum olsaydı zaten yönetim bölümünde bu konu hakkında konu açılıp bilgilendirme yapılırdı.

Multi olduğunu gördüm cezanı kestim.

(30-10-2013 Saat: 19:59)Kelly™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ben ortada emek hırsızlığı görmüyorum, Gelmişin Etitekin oğluyum diye burda bana hava yapma.
Bende Root'un kardeşiyim var mı ? ötesi.
Seninle burada sidik yarışı yapacak kadar zekam düşmedi kusura bakma.

İki dakikanı ayırda forum kurallarını oku bakayım multi üyelik açılımı hakkında.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping