Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neden Her Yerde Ban Yiyorum ..
Evet arkadaşlar benı ekleyıp tek şu soruyu soruyorsunuz "Emre abi / HayaLeT neden bütün forumlarda banlısın" sorusunu soruyorlar. Onu açıklayayım;

Doğum tarihim: 26/01/1995 , Yaşım: 18. Arkadaşlar bana forumlarda yada facebook da güzel güzel kanka, aga vb. gibi oluyoruz ancak tek bir hatamı bekliyorlar / bekliyorsunuz. O hatamı bulunca bana hemen "velet" sözcüğünü kullanıyorsunuz. İşte o sözcükde benim film bitiyor ve küfüre baslıyorum, başlıyorum ancak 2. gün ne yaptığımı bile hatırlamıyorum.. Bu yüzden bütün forumlarda ban yiyorum ancak 1-2 gün sonra bana bazı forumlar mail yolluyorlar ve geri çağırıyorlar bende gitmiyorum tekrar banlıyorlar. İşte bu bıktım artık arkadaşlar bu konuyu iyi okuyun ona göre benim facebook hesabını ekleyin. Yoksa sizde / sizlerde aynısı yapacaksanız hiç eklemeyin haa +1 arkadaş haa -1 arkadaş hiç farketmez. Benim 1349 arkadaşım, 536 tane ise takipçim bana yeter..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şu velet lafını söliyenleri bi kaşık suda boğasım geliyo ben 14 yaşındayım 18 yaşında birine aga diyiroum mesela ne agası velet falan diyor 4 sene önce onunda yaşı 14 dü haksızmıyım
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2013 Saat: 16:38)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
şu velet lafını söliyenleri bi kaşık suda boğasım geliyo ben 14 yaşındayım 18 yaşında birine aga diyiroum mesela ne agası velet falan diyor 4 sene önce onunda yaşı 14 dü haksızmıyım

Doğru benden küçükler aga filan diyolar tamam diyorum bazıları abi diyor saygı duyuyorum ancak 2 gün sonra velet diyince film 0 oluyor benim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2013 Saat: 16:38)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

aynen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mesela durumlarıma küfür edenler oluyor "küfür etme" diyorum özelden velet diyince bende baya bişiler diyince nedense susuyor ve engel atıyor :) Bana bu forumda da diyorlar yasın 18 ama güle smileylerini kullanıyorsun diyorlar, ne agresifim nede sinirli ancak sinirli tarafıma gelince işte.. Gülme smileyini herkes istediği yaşta kullanabilir yani 14-15 yas arası kullanabbilecek diye kural görmedim daha hayatımda..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
doğru dedin abi haklısın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yani ama bu forumda öyle kişiler yok Time Traveler falan benden büyük aga falan dediğim var TaaRruz'a da dedim sanırım olumlu karşıladılar Edward benden büyükse onlada aga lı konuşuyorum RayRay93 le öyle konuşuyorum

:) yani fazla yok burda öyle 1-2 kişi vardı şikayet konusu açtım banlandılar yani böyle kişilerin bu forumda işi yok agaa :)

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Takma kafana.Asıl veledler sana facede laf atmaya çalışanlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dün bir kişi var facebook hesabımda ve en yakın arkadaşım ne mesajı konuşursak resim çekip beni etiketleyip *****ça açıklamalar ekliyor ben dün ona söylediğim sözler "aga sen ergen misin yaşın olmuş 18 böyle *****ça şeyler paylaşıyorsun ben sana derdimi açıyorum sen hemen resim çekip facebook'a atıyorsun ergen misin ?" dedim o yüzden recep ivedik'in bi hareketini facebook hesabına atıp benı etiketlemiş ve "Emre Karaman Bu Sana Gelsin" diyince benim film dün yine bitti ve beni tehdit etti. Az önce bir çocuk bana ilk mesajda abi dedi :) Buyur dedim bir kodlama işi var yapar mısın dedi bakın dediğim kelime "suanda bir kodlama işim var onu bitireyim seninkinede bakarım" dedim bana dediği cümle "velet misin ? sen ne anlıyon böyle işlerden velett" diye cümleyi kurunca film koptu. Bu forumda benım facebook hesabıda nereden baksanız 10 kişi ekli, o 10 kişi bana en az 3-4 tanesi abi diyor saygı duyuyorum doğruya doğru. İşte böyle bu konuya göre benide anlamışsınızdır umarım..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2013 Saat: 16:38)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [align=center]şu velet lafını söliyenleri bi kaşık suda boğasım geliyo ben 14 yaşındayım 18 yaşında birine aga diyiroum mesela ne agası velet falan diyor 4 sene önce onunda yaşı 14 dü haksızmıyım

Adap diye birşey vardır bilir misin? Sen babana aga diyor musun? Farz edelimki baban 40 yaşında, sen ona o da 26 sene önce 14 yaşındaydı diye bunu kullanabiliyor musun? İşte burada saygı devreye giriyor. Umarım bunun farkına varırsın. 'Veled' iyî bir kelime mi, hayır ama ne ekersen onu biçersin. Saygılı davranırsan karşılığında da saygı görürsün..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyide babamı niye karıştırıyosun ki ben böyle toplumda kullanıyorum yani bu kelimeyi duyduysanız seviliyosunuzdur vede kimse saygısız davranmadı yada ben davranmadım arkadaşça geçindik gittik :)

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben mesela benden +1 yaş büyük kişilere bile abi derim, abi derim ancak o bana hiçbir zaman "velet, gülüm" gibi sözcükler kullanmaz.. Furkomm kardeşimizde bu konuya deyinmiş işte sizden +1 yaş bile büyük olsa abi diyin ki o da sizlere saygılı olsun. Sizden büyüklerin sizlere saygılı olmasını istiyorsanız sizde onlara saygı göstereceksiniz ki saygı alabilesiniz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1300 küsür arkadaşın 1 tanesi adam çıkmadıktan sonra burda anlatsan ne yazar. İyi biriysen hiçbir yerde ban yemezsin çünki açığın olmaz. Hani bende varmı böyle bir problem? Çok fazla aniden yayılıyorsunuz. Herkes fesat olmuş gözünü aç bundan sonra tek bir yerde ban yermisin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2013 Saat: 17:33)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1300 küsür arkadaşın 1 tanesi adam çıkmadıktan sonra burda anlatsan ne yazar. İyi biriysen hiçbir yerde ban yemezsin çünki açığın olmaz. Hani bende varmı böyle bir problem? Çok fazla aniden yayılıyorsunuz. Herkes fesat olmuş gözünü aç bundan sonra tek bir yerde ban yermisin.

yorumun için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping