Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yardıma ihtiyacım var
arkadaşlar mua'nın sayfasında bir link paylaşıldı bende girdim ama facebook gibi başka bi siteye yönlendiriyor farkettim vidio vardı açtım vidio yöneticisi'ni google'ye yükle dedim ve virüs varmış sadece google choreme'ye bulaştı lütfen yardım edin

uzantılar'a yüklendi vidio yöneticisi ama uzantılar deyince uzantılara girmiyor kendi kendine sonlandırıyor . :(
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-09-2013 Saat: 15:36)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar mua'nın sayfasında bir link paylaşıldı bende girdim ama facebook gibi başka bi siteye yönlendiriyor farkettim vidio vardı açtım vidio yöneticisi'ni google'ye yükle dedim ve virüs varmış sadece google choreme'ye bulaştı lütfen yardım edin

uzantılar'a yüklendi vidio yöneticisi ama uzantılar deyince uzantılara girmiyor kendi kendine sonlandırıyor . :(

Sağ Tıkla Özelikler De Hedeften .exe" den sonra gelenleri sil uygula de tamam de birdaha gir bak bi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ayarlar > uzantılar ordakılerı kaldır hepsını.CCleaner indir google chromeyi temizle geçmii birdaha bimedğin şeye tıklama.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Valla kaldırdım yükledim düzeldi mehmet uygar aksu paylaştı diye açmıştım oda virüslü çıktı ama kaldırdığım için chormeedeki herşey gitti :(

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:) önemli değil :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Senin dediğin gibi yapmadım chormeyi tamamen kaldırıp yükledim

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping