Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Enişten™
Arkadaşlar komik bir hikayemi anlatacağım,dün sete gittiğimde sana bir sır vereceğim çekimlerinde küçük bir çocuk karşıdan bana 10-12 yaşları arasında aha enişten tm zaa xd diyip kaçtı :DD::D herkes bana bakıyor ben bir gülüyorum,aranızdan birimi acaba :) ?
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ripbyrustavi olabilir :D Albert Enişten :D Bi face sayfası vardı :P
426405_166291676857791_1700553059_n.jpg

Sana bir Sır Vereceğim nerde çekiliyor panpa ben çok seviyorum o diziyi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bazen bende einsteini enişten diye okurum komik oluyor :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:) bahçeköy'de çekiyoruz ama gelmeniz imkansız gece çekimlerimiz 3 , 4 saatlerinde başlıyor ve sabah 6,7 dede sabah çekimleri yapılıyor :/
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dizide mi oynuyorsun öyle bi söyledin ki? :D :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet yakındaki bölümlerde oynayacağım,erberk ajans profilimi atardım fakat 10tl.net dışı :(
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-08-2013 Saat: 14:12)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet yakındaki bölümlerde oynayacağım,erberk ajans profilimi atardım fakat 10tl.net dışı :(
Hayirli olsun:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-08-2013 Saat: 14:12)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet yakındaki bölümlerde oynayacağım,erberk ajans profilimi atardım fakat 10tl.net dışı :(

peki oyuncu adınız ne olacaktır takip edelim :D

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sağolun sana bir sır vereceğimle ilgili tüm bildiklerimi herşeyi senaryoları önce buradan öğrenebilirsiniz,yeni açtım daha 1,2dk önce www.webkent.10tl.net
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben erberk ajansa başvurdum 24 lira ücret var onu yatırdım üyeliğim acılmadı kandırıldım babamla yaptim bu işi adama ayıp oldu kandırıldık dedi yaw ben cok uzuldüm hayallerim vardı 24 lira ücreti yatırdım hiç bir bildirim gelmedi üyelik acılmadı yardımcı olurmusun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Babamda erberk'te :D Vay Semih figuran mısın panpa yoksa böyle bikaç bölüm yada baya bi oynayacak bilincek birisi misin? Ee hayırlısı bak benide tavsiye et adamlara ;) :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Figuran değilim,oyuncuyum 500 kişi arasından seçildim ben valla hiç bir bilgim yok sizi kandırmalarıyla bende ilk seçildim ilk ben hiç başvurmadan onlar seçti beni 3 dizi 2film 4 reklamda oynayacaktım annem sağolsun eğitim durumumu etkiler diye vazgeçti :)
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-08-2013 Saat: 14:22)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Figuran değilim,oyuncuyum 500 kişi arasından seçildim ben valla hiç bir bilgim yok sizi kandırmalarıyla bende ilk seçildim ilk ben hiç başvurmadan onlar seçti beni 3 dizi 2film 4 reklamda oynayacaktım annem sağolsun eğitim durumumu etkiler diye vazgeçti :)

Oha daha ne eğitimi. Oyunculukta bir eğitim sayılmaz mı? + Ailenide rahatca geçindirebilecektin :) Bari reklamlarda oynayaydın?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:) aynen öyle :) ama aile :)
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Niye inanasım gelmiyor. Halamda bende dün ordaydım ve tek figuran halamdı?

Hangi sahnede oynadın sen?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-08-2013 Saat: 14:27)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Niye inanasım gelmiyor. Halamda bende dün ordaydım ve tek figuran halamdı?

Hangi sahnede oynadın sen?

1. İster inan ister inanma,herkese inandıracak zorunda değilim ;)

2. Benim daha oynayacağım bölüm belli değil arada sete gidiyorum ;)

3. Halanın adı ne?
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ha tamam anladım oynayacağın bölüm belli değil :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:D inşallah senaryoyu yakında vereceklerde ezberde sıkıntı yaşayacağım kesin ya :/
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-08-2013 Saat: 14:58)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: :D inşallah senaryoyu yakında vereceklerde ezberde sıkıntı yaşayacağım kesin ya :/

Acaba seninde özel yeteneğin olacak mı :D :D Ben olsam sabah-akşam demeden ezberlerdim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Google Glass gözlüğü alın biz senaryoyu filmde öm ile atarız. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping