Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destek Forumun Solundaki Sağ Blok
merhaba..arkadaşlar forumda arama bölümünde arama yaptım..ancak istediğim şekilde sağ blok kodu bulamadım...destek forumunun sol tarafında menü yazısından itibarenki yer olan sağ blok kodunu verebilirmisiniz acaba?ltfen bu kodu bilen varsa kodu versin...yardımlarınızı bekliyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destek forumunun hiçbir özelliği verilmemektedir...

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-08-2013 Saat: 22:37)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Destek forumunun hiçbir özelliği verilmemektedir...

benim sadece istediğim sol taraftaki kodu ve bunu şu ana kadar bir çok sitede gördüm kullanıldığını...benim istediğim kod bi çok mybb sitesinde zaten kullanılıyor...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu edit versiyon. Siz seçin ben onu sol blok'a çeviriyim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-08-2013 Saat: 22:40)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu edit versiyon. Siz seçin ben onu sol blok'a çeviriyim.

yok ben zaten sağ blok tarafında istiyorum...benim istediğim sadece kodu ve kod nereye eklenecek..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sağ blok diye aratın bir sürü konu çıkacaktır.Konu Mevcut Benzer Sağ Blok War.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sayın adminim arama yaptım 3 farklı sağ blok var ancak benim istediğim o türden değil...
şu an bunu kullanan bazı mybb forumları var...
http://tr.mybbdepo.com/portal.php bu sitenin sağ tarafındaki gibi..tabi düzenlemeler yapılmış burda ama kod aynı kod sanırım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping