Editlenmiştir..
Postbit Kayma Sorunu
|
Benim Temamı Kullanıyorsunuz Tamam da Footerdan İSmimi Silmek Ne Arkadaşım Hostunuza Şikayette Bulunuyorum ve Sitenizi Kapatıyorum. 10TL.NeT Dıı Domain.
20-08-2013 Saat: 11:44
Sizin temanızı kullandığımı iddia ediyorsunuz ama bilmiyorsunuz ki ben onun her tarafını teker teker editliyorum?sadece 0 dan tema yapmayı bilmiyorum ve sadece başka temaları değiştirerek yeni tema yapabiliyorum.takip edebilirsin 2 hafta sonraya senin temana benzer hiçbir tarafı kalmamış olacak.ben bir sürü yerini değiştirdim ve değiştireceğim.temanızı pek sevmedim sadece üye ol yeri ve alttaki kısmın yerini öyle yapmak istediğim için temanızı kullandım.istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz,para koparmak için millete bilmeden iftira atmayınız.sizin temanızdan zerre iz kalmayacak bu temada.
(20-08-2013 Saat: 11:44)somkaya38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sizin temanızı kullandığımı iddia ediyorsunuz ama bilmiyorsunuz ki ben onun her tarafını teker teker editliyorum?sadece 0 dan tema yapmayı bilmiyorum ve sadece başka temaları değiştirerek yeni tema yapabiliyorum.takip edebilirsin 2 hafta sonraya senin temana benzer hiçbir tarafı kalmamış olacak.ben bir sürü yerini değiştirdim ve değiştireceğim.temanızı pek sevmedim sadece üye ol yeri ve alttaki kısmın yerini öyle yapmak istediğim için temanızı kullandım.istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz,para koparmak için millete bilmeden iftira atmayınız.sizin temanızdan zerre iz kalmayacak bu temada. Editliyerek Tema Design Yerine Bilgidlimi Koymuşunuz Neresi Edit ? Başka Tema Bulamadın Mı Default Temadan Yap Editini.. Herşey Aynı Bi Forumların Yanına Bişi Eklemişsiniz O Kadar Zaten Hostunuza Ulaştım Şimdide Yasal İşlem'e mi geçeğim ? işim para kazanmak olsaydı şimdiye kadar kazanmıştım sizde adam olup default temayı editleyemiyor musunuz o temada emek var izin almak aklınızdan gememdimi 3 kişi yönetiyorsunuz ?
20-08-2013 Saat: 11:49
adını soyadını yaz bakalım seninle yüzyüze konuşalım.böyle gizli kapaklı tehdit savurmakta ne oluyor
20-08-2013 Saat: 11:51
20-08-2013 Saat: 11:52
Dövecem demedim konuşacam dedim.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi