Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Benim Hakkımda Düşünceleriniz
Herkes Benim Hakkımda Düşüncelerini Yazabilir mi ? Küfür Yasak ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çıkarcı, biraz ahlak konusunda bilgisiz.Nerde ne yapması gerektiğini bilmeyen yaşı büyük ama aklı pasif bir kişi.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-08-2013 Saat: 19:26)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çıkarcı, biraz ahlak konusunda bilgisiz.Nerde ne yapması gerektiğini bilmeyen yaşı büyük ama aklı pasif bir kişi.

2 Kelime Süper Anlatım :) İçinizi Dökmüşünüz :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Küfür yasak :D Neyse şaka yaptım. Senin banlanma olayını hatırlamıyorum. O zamanlar kesin varımdırda ben görmemişimdir. O zamandan beri herkes sana kin beslemiş millete küfür yağdırmışsın falan. Ben o anı bilmediğim için şuanlık sizi iyi biri diyeyim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-08-2013 Saat: 19:42)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Küfür yasak :D Neyse şaka yaptım. Senin banlanma olayını hatırlamıyorum. O zamanlar kesin varımdırda ben görmemişimdir. O zamandan beri herkes sana kin beslemiş millete küfür yağdırmışsın falan. Ben o anı bilmediğim için şuanlık sizi iyi biri diyeyim.

Buundan sonrada öyleyim zaten.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
herkese küfür yağdırmış olsanızda herkes ikinci bir hakkı hakkediyor diye düşünüyor ve siz bence bu ikinci hakkı değerlendiriyorsunuz gibime geldi ? :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-08-2013 Saat: 20:57)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: herkese küfür yağdırmış olsanızda herkes ikinci bir hakkı hakkediyor diye düşünüyor ve siz bence bu ikinci hakkı değerlendiriyorsunuz gibime geldi ? :D

Herkes mi %25'i mi :D Bu olayda TaaRRuZ adminimiz çok gerilmiş. Araştırırken yazılarına dikkat ediyordum.
Sanırım herkes 2. şansı hakederi ilk ben demiştim'de biri bana laf atmıştı sanki orda :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-08-2013 Saat: 21:15)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herkes mi %25'i mi :D Bu olayda TaaRRuZ adminimiz çok gerilmiş. Araştırırken yazılarına dikkat ediyordum.
Sanırım herkes 2. şansı hakederi ilk ben demiştim'de biri bana laf atmıştı sanki orda :D
Bu konu hakkında yorum atmak istemiyorum fakat Helper'a;
TaaRRuZ değil,TaaRRuz diyelim lütfen emin ol bu konuda biraz hassas :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-08-2013 Saat: 21:17)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-08-2013 Saat: 21:15)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herkes mi %25'i mi :D Bu olayda TaaRRuZ adminimiz çok gerilmiş. Araştırırken yazılarına dikkat ediyordum.
Bu konu hakkında yorum atmak istemiyorum fakat Helper'a;
TaaRRuZ değil,TaaRRuz diyelim lütfen emin ol bu konuda biraz hassas :)

thumbsup.gif
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel +
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çıkarcı,banı açılması için peşimden koşup yalvarıp banı açıldıktan sonra arkadaşlarını hacker sanıp 2 - 3 veledi chat programında beni konuşmaya alıp tehtit etmeye çalışan, ama farkında değil ki sizin havanız oyun parkında ki çocuklara söker. İleri yaşlı ama...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben seni yeni yeni tanıyorum eskiden ne halt yimişin bilmem

söylenenlere göre sanırsam forumda ahlaksızlık

Benim senin hakkında düşüncem '' İyi Bir Grafiker '' Olabilrsin açıkçası .
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-08-2013 Saat: 05:30)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Ben seni yeni yeni tanıyorum eskiden ne halt yimişin bilmem

söylenenlere göre sanırsam forumda ahlaksızlık

Benim senin hakkında düşüncem '' İyi Bir Grafiker '' Olabilrsin açıkçası .

Siz yeni yeni öğrenirken bu işleri ben tasarıma geçmiştim ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle bir konu açarak sana tepkili olanların nabzını ölçmek istiyorsun sanırım, bu yolu denememeliydin bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-08-2013 Saat: 18:11)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle bir konu açarak sana tepkili olanların nabzını ölçmek istiyorsun sanırım, bu yolu denememeliydin bence.

İstediğim konuyu açarım kısıtlama var mı ? Hem izinli açtım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-08-2013 Saat: 11:32)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-08-2013 Saat: 18:11)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle bir konu açarak sana tepkili olanların nabzını ölçmek istiyorsun sanırım, bu yolu denememeliydin bence.

İstediğim konuyu açarım kısıtlama var mı ? Hem izinli açtım.

Ben zaten kısıtlama var demedim, olsaydı konuyu kilitlerdim. Sadece öneride bulundum. ama bu cevabından sonrada düşüncelerimi rahatça söyleyebilirim, bu saçma cevabın bana bu hakkı veriyor sanırım.:)

Benim düşünceme gelirsek;

Yaşına göre kesinlikle Olgun olmayan, pişkin ve mantıksız bir insan..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping