Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ölümüne Mars Yolculuğu
Mars yolculuğunda 100 binden fazla kişi ölmeye gönüllü.

Mars yolculuğu yapmak ister miydiniz? Siz ister miydiniz bilemiyoruz ama "Mars One" örgütünün, 2023'te Mars'ta kurmayı planladığı kolonide yaşamak için şimdiye kadar 100 binden fazla kişinin başvuruda bulunduğu açıklandı.
Açıklamaya göre nisan ayından bu yana, 100 farklı ülkeden 100 binden fazla astronot adayının projeye katılmak için başvuruda bulundu. Ayrıca bu kişilerin arasında 19 ila 34 yaşlarında 11 Türk vatandaşı da bulunuyor. Eğer sizde başvurmak istiyorsanız başvuru ücreti olarak kişi başına düşen 5 dolarla 73 dolar arasındaki ücreti ödemeniz yeterli.

15082013_308559656.jpg

1376569194_mars.jpg

Seçilmeyi başaran adaylar, dörder kişilik gruplara ayrılacak ve Mars'taki yaşam koşullarına alışmaları için 8 yıllık eğitimden geçirilecek. Adaylar, elektronik araçların tamiri ve tıbbi müdahaleler konusunda da eğitim görecekler.
2023’te gerçekleşmesi beklenen yolculuk için yolcuların imza attığı en önemli koşul ise dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkmayı kabul etmesi. Mars'a gitmeyi kabul edenler, bir daha dönmemek üzere Dünya'ya veda edebilirler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Saçmalık Ya Resmen Ölmek İstiyorlar .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-08-2013 Saat: 09:36)thekinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Saçmalık Ya Resmen Ölmek İstiyorlar .

Bizler için saçmalık olabilir ancak onlar hayatları kadar önemli..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
imkanım olsa bende gitmek isterdim merak ediyorum :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-08-2013 Saat: 10:15)MonsteR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: imkanım olsa bende gitmek isterdim merak ediyorum :D

Sen gidersin knk :D Gittiğin gibi gezmek istersin geri yolu bulamazsan helvanı yerim :D :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:D

BAnada Gönderirsin Dimi Helvadan :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-08-2013 Saat: 10:51)thekinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: :D

BAnada Gönderirsin Dimi Helvadan :D

Ayıp Ettin :) MonsTeR'i Yollayalım 1-2 Güne Helvasını Yollarım Sana :D O Geri Gelemez :D :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bana helva yokmu :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destek.10TL.NeT İçin 10 Kazanda Yapacağız Arkadaşlar :D Herkese Yeter :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: