Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kyoya .
Merhabalar Önce Herkese
Kyoya Ayrılma Konusunda Bana Öğreticektim Demiş O Bana Hayatta Öğreteceğini Sanmıyordum Ben Ondan bişey İsteyince Oraya bak Şuraya Bak Şunun Anlamına Bak Diyordu . Ancak Benim Çok İyi Bir Arkadaşım Var Ahmet Cemil Durukan(kafle) o hep işi olsa bile bana yardım etti . Kyoyanın birgün bile bana kendimin bişey yapabileceği birşeyler söylemedi hep hazır kodlara yöneltti . Bu Arada magickoworlddeki kodlarını sildim alsın isterse helal etmesin hakkını . Birde Öğrenemezmişim Sen Nasıl Öğrendiysen Bende Öyle Öğrenirim Görürsün Senin İnadına Öğrenicem Kendi Kodlarımı Yapıcam Sonra Çıkarsın Bunlar Benim Kodlarım Diye ...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim :) Ben Geri Döndüm :) Aranızdaki Şeyi(neyse) Lütfen Özel Mesaj Yoluyla Hallediniz ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sana demedimmi ben destekdeki html koları ve css kodları anlamına bak html,css bildiğin gibi kolay birşey değildir hazır kodlara yöneltmedim seni dediklerim hazır kodlar değildi html kodları bölümünde html,css kodları anlamları var onlar sayesinde öğrenebilirsin demiştim teamweaver indir öğret dedin malesef tw yok ingilizcen iyiyse kolaylıkla yaparsın birde sen öğrenemezsin diye bişe demiyorum inşallah öğrenirsin.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
KOYAYAYAAAAAAAA QWe:eqwqw
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hazır kodları sana mantığı kavraman için veriyor. Bende hazır kod editleyerek başladım. Bu kadar küstahlık olmazki.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping