Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ücretsiz Kendi İşinizin Patronu Olmaya Ne Dersiniz?
Merhaba arkadaşlar ben semih yıldırım bugün bu makalemde sizlere kendi işinizin patronu olmayı öğreteceğim,ve 1 hafta tatile gidiyorum son makalem.Arkadaşlar çeşitli yönlendirme siteleri var;

Örnek:

bc vc
tik tl gibi siteler, bunlarla 10tl.net forumlarınızda çeşitli sitelerde yönlendirme yaparak para kazanabilirsiniz,fakat tik tl'yi öneririm çünkü ondan iyi para kazanırsınız bc vc ise senede 5tl anca,fakat tik tlden daha çok kazanırsınız benim 30 bin kullanıcılı bir hile sitem var ücretli host alan adı ve domainle onda yaptım,gelir paypaldan elde ediyorum..

İki siteninde ödeme seçeneği:

Banka Hesabınız..
Paypal..

Arkadaşlar Banka Hesabı İçin Banka Hesap No'sunu Yazıyorsunuz,Paypal İçin İse Paypal E-postayı Yazıyorsunuz..

Peki Bu Nasıl Olur?
İlk önce üye olursunuz daha sonra ise kendiniz mesela sitenizde bir hile programı konusunumu açaçaksınız hile link indirme linkini üyeliğinizle kısaltıp,onu dağıtıp yapabilirsiniz. Onu koyabilirsiniz,Her tıklama başı 10 kuruş veriyor,dediğim gibi tik 10tlden sonra tabiki 10 dolar olacak bu dolar olarak veriyor çünkü parayı paypala ya da bankanıza yatırıyor..

Pekiya Paypal Nedir? Ödemeyi Nerden Alırım?

Arkadaşlar paypaldan ödemeye kredi kartı no'nuzu yazarak alabilirsiniz,ya da internetten paypalla online alışveriş yapabilirsiniz paypal miktariyla bir çok alışveriş sitelerinin %90'ı paypalı destekliyor..

Paypal ise kredi kartı bilgilerinizi paylaşmadan ödeme yapmanızı ve almanızı sağlayan daha güvenli bir online ödeme yöntemidir. Biz finansal ayrıntılarınızı hatırlayıp koruyoruz, sizin bir şey yapmanız gerekmez.

Ödeme Kanıtı:

tik_tl_odeme_kaniti.png

Beni dinlediğiniz için teşekkürler 1 hafta tatile gidiyorum bugün son makalemdi kendinize iyi bakın..
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler yararlı olabilir. kazanmak isteyenler için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
önemli değil,iyi iş kazanabilirsiniz daha bunlar gibi çok fazla siteler var fakat yarısı fake ödeme yapmıyorlar,ben size bildiklerimi ve yapan kanıt olanları sundum,her türlü bilgi için öm atabilirsiniz..
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşşekürler :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping