Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TurquoiseTasarim | En çalışkan üyelerimiz
Konu başlığındanda anladığınız gibi bu konuda en çalışkan üyelerimize bir teşekkür olarak açıldı. İlk olarak tabiki sitemizin kurucusu Kyoya. Tamı tamına 1100 küsur mesaj ve 12-13 sayfa konu açmış bulunuyor buda demek oluyorki en az 200 adet konusu var. Ellerine sağlık tüm turquoise tasarim ailesi olarak çok teşekkür ederiz. İkinci sırada Kemik344 hem kyoya hemde benimle çok iyi arkadaş. Tam 550 küsur mesaj yollamış ve 4 sayfa konu yollamış yani 80 adet. Ellerine sağlık. Bu güzel forumun gelişmesinde oyun büyük kardeşim. 3. olarak ben daha 1 hafta oldu bu forumu göreli ama ilk 2 gün ilgilenmedim sonra öyle bi heves yaptım ki tam 5 günde 500 küsur mesaj ve 80 küsur konu açtım. Daha sonra 4. olarak Ripbyrustavi02 ellerine sağlık dostum. Tam 170 küsur mesaj atmışsın 30 küsur'da konu atmışsın eline sağlık. Son olarak 5. !! HüsamettiN !! tamı tamına 160 küsur mesaj ve 30 küsur konu atmışsın. Ellerine sağlık. Hepinize katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz diğer adını sayamadığım arkadaşlar daha çok çabalamanız dileğiyle :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping