Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Furkomm Tema V4 Kodlayıcı Aranıyor..
Teklifleri inceleyeceğim, değerli bir tasarım oldu benim için. PSD dosyasını önüme gelene veremem, bu işin eri kişiler konu altına yorum bırakırsa sevinirim.

Özellikle; TaaRRuz(Abdullah abim). Karanlık-61(Adminimiz). OnLiNe(Muhammed abim). yardımcı olurlarsa çok makbule geçer. :D

qjfq8.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
v3e kadar ben kodladım bakalım kim kodlıcak hoş eline sağlık
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kodlama Bilsem Anında :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-07-2013 Saat: 04:27)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: v3e kadar ben kodladım bakalım kim kodlıcak hoş eline sağlık

V4 bir istisna, V5'de de sen varsın. :)

(20-07-2013 Saat: 04:28)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kodlama Bilsem Anında :)

Keşke. :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
gayet başarılı ve güzel :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Requiem olsa ona yaptırırdım :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Diğer yorum için teşekkür ederim. :))

(20-07-2013 Saat: 04:49)DieseL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Requiem olsa ona yaptırırdım :D

Keşke abi. :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kötü.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-07-2013 Saat: 04:59)Technofrm.10tl.net Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kötü.

Post kasma çabalarındasın aferin, böyle devam et. Ama konumu senin gibi ergenlere yem etmeyeceğim, ramazan ramazan insanı çığrığından çıkarıyorsunuz. Post için "Kötü." yerine, biraz açıklayıcı olda nerelerin iyi nerelerin kötü olduğunu bilelim, savunacağımız bir yer varsa savunalım. Birdaha böyle yorumlar yapacak benim konularıma yorum yapma kardeşim, istemiyorum senden gelen yorumu. Bana boş değil, öz yorum lazım. Eleştiri olsun, öz olsun. Boş değil. Hadi kolay gelsin..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En Alt Kısımı Footer Sayarsak Biraz Daha Kalın Olabilir, Header İse Biraz Daha Küçük yani İnce Olabilirdi.

Onun Dışında Eline sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Furkan Hocam Kızmanıza Gerek Yok Gerekli Islemler Yapilacak. Temaniz Yarim Cizilmis Onun Harici Fena Degil :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-07-2013 Saat: 05:20)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: En Alt Kısımı Footer Sayarsak Biraz Daha Kalın Olabilir, Header İse Biraz Daha Küçük yani İnce Olabilirdi.

O kısımlar kodlama esnasında geçecektir, şimdilik dar bir alanda çalışma yaptım ondan dolayı, yani tam ölcüleriyle yapmadım. Yani umarım düzelir. :D yorumun için teşekkürler..

(20-07-2013 Saat: 05:24)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Furkan Hocam Kızmanıza Gerek Yok Gerekli Islemler Yapilacak. Temaniz Yarim Cizilmis Onun Harici Fena Degil :)

O yerler zaten klasik olduğu için doldurmadım, boşuna zaman kaybı. :P
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-07-2013 Saat: 05:09)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Post kasma çabalarındasın aferin, böyle devam et. Ama konumu senin gibi ergenlere yem etmeyeceğim, ramazan ramazan insanı çığrığından çıkarıyorsunuz. Post için "Kötü." yerine, biraz açıklayıcı olda nerelerin iyi nerelerin kötü olduğunu bilelim, savunacağımız bir yer varsa savunalım. Birdaha böyle yorumlar yapacak benim konularıma yorum yapma kardeşim, istemiyorum senden gelen yorumu. Bana boş değil, öz yorum lazım. Eleştiri olsun, öz olsun. Boş değil. Hadi kolay gelsin..

Abi benim de forumu böyle yazanlar için bıraktığımı biliyorsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-07-2013 Saat: 04:27)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: v3e kadar ben kodladım bakalım kim kodlıcak hoş eline sağlık

(20-07-2013 Saat: 04:28)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kodlama Bilsem Anında :)

(20-07-2013 Saat: 05:20)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: En Alt Kısımı Footer Sayarsak Biraz Daha Kalın Olabilir, Header İse Biraz Daha Küçük yani İnce Olabilirdi.

(20-07-2013 Saat: 05:24)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Furkan Hocam Kızmanıza Gerek Yok Gerekli Islemler Yapilacak. Temaniz Yarim Cizilmis Onun Harici Fena Degil :)

(20-07-2013 Saat: 10:24)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-07-2013 Saat: 05:09)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Abi benim de forumu böyle yazanlar için bıraktığımı biliyorsun.

Bitmek bilmiyor böyleleri ya..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
"TAM OLARAK" çizimi bitir ve bana ulaş. (footer, konu içi vs)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping